29 April

Är "ledig" idag! Så jävla skönt!
Håller på att städa ur kökslådorna men jag kände att det var dax för en paus nu!
Måste skriva mitt CV idag också och jag vet inte alls vad jag ska skriva... hoppas mamma eller pappa kan hjälpa mig!
I eftermiddag ska jag åka till Ekeby och jobba lite, annars händer det inte så mycket.
Imorgon ska jag åka en stund till Ekeby och fixa lite sen fira valborg!! Hur, var och när vet jag inte men det kommer vi nog på!!

inget internet...

Äntligen funkar internet igen!! Det slutade funka i lördags :(

Tävlade i söndags iallafall på Fabian, dressyr LC:1. Fick 174poäng och 64,3 % har jag för mig ;) Kom etta!

I måndags var jag ledig och satt ute hela dagen, sååå skönt!
Igår var jag i skolan inte speciellt roligt och åkte sen till stallet och jobbade och red sen ut :)
Idag borde jag plugga och ska göra det alldeles strax ;)




Fabian och jag i söndags! =D

Alltid samma tråkiga ideér till rubriken...

Mina ben gör ont!! Vad är det för fel på min kropp?!

Igår hoppade jag Delicat på projektet, gick ju inte super men helt ok. Vissa stunder kände jag mig verkligen off. Precis innan ett hinder så kände jag att jag behövde vara på med mer ben men jag gjorde ingenting åt det....! Verkligen inte bra!
Idag fick jag hoppa Musse och det gick också helt ok, han har så stel galopp eller hur man nu ska förklara det... Man kan iallafall knappt sitta kvar i sadeln ibland och han blir väldigt frammåt på hinder så då när man ska sjunka ner i sadeln för att han ska ta det lite lungnare så studsar man bara upp igen, och då blir han ju inte lungnare =( Aja rolig är han iallafall. Men jag måste verkligen börja träna mer... till och med min ridlärare sa att jag borde börja träna mer... inte bra!

Cylade sen vidare till Ekeby med vissa andra små äventyr på vägen...
Där fick jag rida Fabian, och eftersom han haft ett ordentligt skav på ryggen så red jag barbacka och det var ett tag sen det, men kul vare! Försökte hitta knapparna för jag har inte ridit honom på evigheter och ska tävla honom på söndag så det kändes bra att få träna lite innan!

Imorgon ska jag upp vid 6 och åka till Ekeby och jobba! Så borde gå och lägga mig.


No, this is not the time or the place for broken hearted

Har spenderat denna underbara natt hos min otroliga vän Linda! Usch vad jag älskar dig gumman! ♥

Igår gjorde jag nästan bara saker som kändes vuxna!
Jag var på möte, fast våra möten är nog roligare än de vuxnas! Och vi kommer nog fram till lika mycket =D (hoppas jag...) ;)
Åkte till sjukhuset och tog spruta! Fast jag fick en festis så det var inte så jobbigt =D

Vid 2 ska jag cykla ner till vilsta och hoppa! Ska bli så jävla kul, jag är så pepp! Bara jag får en häst jag tycker om... ;)

Nu ska jag fortsätta spela hög musik för jag är ENSAM HEMMA!!!!!! :D


.

Så fuking underbart väder!!
Jag undrar vart alla är?! Mamma, Max och Moa vet jag vart dom är men vart är pappa??

Igår blev det en nästan heldag i stallet! Fick sovmorgon och åkte dit till halv 12. Red ut även igår på Woody, börjar tycka om den lilla pollen väldigt mycket nu!

Idag blir det en lungn dag, ska försöka plugga nu på morgonen.... sen åka till stallet på EKUS möte, sen vidare till sjukhuset och ta spruta :S


Woody med Assar i bakgrunden

Ingen fantasi för rubriken!

Hade en underbar kväll igår! Var nere på stan med Hanna och Linn mina kära vänner, sen åkte vi hem till skogstorp igen! Där gick vi bara runt och pratade! Ni är underbara tjejer!!

Idag känner jag att jag har hunnit med jätte mycket saker!
Jag gick upp vid åtta och käkade frukost och allt sånt! Sen började jag städa ur min garderob och det blev en ordentlig hög som får åka till Rumänien! Sen fick jag slänga i mig lite lunch och cykla ner till Vilsta där jag jobbade från 13 till 16, fast det var clinic från 14 till 16 så först fixade jag fickat sen satt jag och tittade på clinicen som var väldigt lärorik! Sen fick jag skynda mig att eftermiddagsmocka och ta in några hästar! 
Väl hemma igen damsög jag rummet och städade i mina ridklädeslådor! Känner mig otroligt duktig!


 


16 April 2011

Sov underbart bra i natt! Vaknade av att jag fick sms från Kristin om jag ville rida ut med henne och Märta, och det var ju klart jag ville det! Så vid halv 10 satte jag mig på cykeln och cyklade till Ekeby!
Red på fin fina Woody, Märta red på Phinemang och Kristin på Strumpan. Det var en otroligt trevlig rid tur och det är så underbart att rida ut när det är så fint väder! Jag älsakr det!!
Imorgon har jag stallet på em på vilsta och sen blir det direkt till Ekeby och ha EKUS möte! Sen är det ju lov så får se vad jag hittar på men det blir säkert något roligt! Måste iallafall skriva ett CV så mycket är säkert, och vad man nu ska skriva får jag försöka klura ut! ;)

Vilken är bäst? HTC Legend eller HTC wildfire S?

Känns bra!!

Har fått lov idag och det är underbart!
Ridningen igår var underbar! Red i paddocken första halvtimmen och han var underbar! Det var typ första gången på året de har ridits ute så han var verkligen frammåt och han lyssnade så himla bra! Jag behövde bara räta upp mig lite och han saktade av till skritt! Så härligt! I galoppen blev han så glad så han började bocka lite och det enda jag kunde var att börja skratta, det är så underbart när man känner att hästen är så frammåt! Sen gick vi in och hoppade! Det gick också skit bra! Han bytte galopp över de hinder han skulle och han hoppade så underbart! :D

Dagen idag var väldigt lugn, hade en lektion i skolan och lite annat resten av dan! Åkte sen ner på stan med Linn och Sophie. Det var härligt det med!! :D
Sen vidare till stallet och "jobba" lite sen vidare hem och ska nu gå och ducha sen titta på film med mamma! :D


Just how it is!

Fighting for peace is like FUCKING for virginity!


12 April

Känner mig duktig som har varit ute och "sprungit" 2 dagar av 3! Jag har planerat att jag ska göra det imorgon också!

Det har inte hänt något särskilt speciellt de dagar som gått av veckan. Hade stallet som vanligt idag, fick rida ut också på Woddy! Jag tycker om den lilla ponnyn han är så otroligt fin!
Imorgon har jag nattionellt prov i engelska... Inte lika roligt!
Har inte så mycket mer att skriva just nu...

ingen helg, ingen mobil men mkt tacos!

Har setat på föreläsning hela helgen! Jag håller på att bli Ungdomsledare, väldigt bra det! Men jag är inte skapad att sitta still i flera timmar i rad... Jag får nästan krupp av att sitta där!
Inte har jag fått någon helg heller :( Jag gick upp kl.7 i lördags och jag vaknade kl.6 idag, inte jätte roligt!
När jag kom hem gick jag ut och sprang en stund, jag känner mig så duktig!! men jäklar vad jobbigt det var ;)

Igår gick även min mobil sönder! Så just nu vet jag inte riktigt om jag har någon....
Pappa sa iallafall idag att jag skulle få 1000 och resten fick jag betala själv, ibland tycker jag otroligt mycket om min pappa!! Så han hade kollat på en Xperia x8, men nu funderar jag på om dom verkligen är bra.... Någon som vet?!

Nu ska jag kolla på Vampire Diaries som jag tänkt kolla på i fredags men då buffrande det så mycket! Jag tycker inte om när saker buffrar!!

Sjukt!

Har snöat in på mystiska saker!
Börjar först läsa om Illuminati och fattar inte särskilt mycket av det men det verkar iallafall helt sjukt! Sen började jag söka på world trade center och bilder på molnet som bildas, och det finns många bilder som man ser hur det är en "varelse" i molnet, eller vad man ska kalla det.... Antinge är det människans fantasi som bara försvinner iväg eller så är det verkligen något!!! Men varför? Hur? och om "djävulen" skulle göra så varför och finns "han" verkligen? eller är det också som en tro? Men finns Gud då??
Jag fattar inte varför jag börjar hålla på med det här?! Jag kommer ändå aldrig komma fram till något bra svar!!




7 April 2011

Om Gud skapade unviersum och allt eller om allt blev till genom Big Bang?! Just nu känner jag att jag inte bryr mig! JAg vet iallafall att jag inte tror på bibeln för den har inte de bevis som jag vill ha och jag tycker att vetenskapens teori låter mycket smartare och mer trovärdig! Det är iallafall svårt att komma på starka argument emot bibeln när man inte har några bevis på att vetenskapen har rätt och när det finns massa olika ställen som säger olika saker!
Jag blir inte mycket smartare av att läsa alla dessa argument och saker! Hur kan jorden bara vara 6000 år gammal om man med hjälp av C-14 metoden kan räkna ut hur gammla saker är som är yngre än 50 000 år? Hur skulle man då veta det om jorden och därmed de saker som finns på jorden bara har funnits i 6000 år?!

Ridningen idag gick iallafall underbart. Hade markarbete på Boromir och han lyssnade så bra, han gick i form hela tiden och jag satt bättre än jag brukar! Det var en så härlig känsla! Jag kunde minska traven och kände hur han verkligen lyssnade och blev ännu snyggare!! :D
Sen missade jag bussen och fick gå tre busshållplatser sen kom bussen. Hemma var det ingen god mat och pappa klagade på att jag sa att jag inte tyckte om den maten...

Nu måste jag leta lite mer efter argument....... Jag ska försöka att inte bli tokig men jag kan inte lova något...

Elevensval

Hade som sagt elevensval idag och spenderade min tid på Ekeby, vilken överraskning! ;)
Red Phinemang i morse, det gick skit. Vi var så många så vi fick inte riktigt plats och han sprang bara på frammåt utan att lyssna. Och jag var väl inte helt koncentrerade heller...
Kom iallafall hem för ungefär 45minuter sedan. Sitter nu och dricker te, borde egentligen plugga på musklerna men jag orkar bara inte! Det får gå hur förjävligt det vill som allt annat!!
Imorgon blir det en långda och jag har ingen som helst lust! Sen ska jag gå hem och sitta med skolan i några timmar till! Det räcker inte riktigt med de timmar vi är i skolan så de måste tvinga oss att göra allt hemma istället! Så jo skolan är jobbigare än att jobba!! De längsta dagarna är vi i skolan i mer än 7 timmar!! Sen måste man sitta med plugg i mer än 2 timmar hemma sedan det gör att vi "pluggar" i 9 timmar!!!!! Det är för mycket!! Och alla sa att 8an var värst men fan heller 9an är så mycket jobbigare!!!!


tredjeapriltjugohundraelva

Gårdagen var härlig! red ut två gånger, en gång på Woody med Märta på Strumpan sen på Assar med Kristin på Domingo :D Lika mysigt båda gångerna!
Idag var jag så duktig så jag cyklade till ekeby, red Woody igen fast lektion denna gång. Och det är en otroligt fin liten ponny det där, även fast det är lite vingligt och åligt! Det var en lärorik lektion. Så hade vi EKUS möte vi var hela 7 st! många va?! ;)
Sen cyklade jag hem igen och jag kände mig så duktig och så har jag ätit pizza... kanske inte lika bra...

Imorgon har vi matteprov och jag har inte pluggat ett dugg... hmm det känns inte så bra!
Förresten så var det riktigt bra väder idag eller det var mulet och regnade men idag tycker jag om regn och så var det varmt. Det är fortfarande typ 9 grader ute! :D

RSS 2.0