Doesn't need space

Illa att jag inte har ridit på en dag och jag börjar redan få lite abstinens! Längtar tills imorgon när jag får rida igen! Det blir inte bättre när man sitter och tänker på vad man ska göra och inte göra och vad vi ska träna på! Men imorgon så!! Det är ju inte så att jag inte har varit i stallet alls idag.. Var där efter jobbet och fixade och myste!

Ska iallafall försöka sova nu, dags att jobba imorgon klockan 11a till 5! Strålarna rullar in!!


.

Fullt upp idag även fast det inte var tänkt så från början! Hade planerat att rida Rookie på lunchen men fick även hoppa Mist så det blev lite mer!
Mist hoppade iallafall väldigt fint, var inte så avancerat eftersom det var första gången och vi hade inte så lång tid på oss! Men vi hoppade ett räcke i båda varven och även fast vi kom lite när ibland och lite långt ifrån ibland så hoppade han fint över! Han var lagom pigg på hinder så att han bjöd själv men både styrningen och bromsen fungerade före och efter hindret! Blir nog en seriösare hoppning nästa vecka!
Red sen Rookie, under framridningen ville han inte riktigt lyssna utan la vikten i handen och sprang. I vänster varv ville han inte heller vara i ramen utan sköt ut rumpan och la sig på vänster tygel! Men när Joanna kom och hjälpte så gick det bättre. Gjorde massa övergångar och försökte få honom att inte älga iväg. Både traven och galoppen blev bra tillslut och vi fick även till några fina fattningar! Så slutresultatet blev helt okej! Men med den hästen så går man fram ett steg ett rispass och nästa rispass får man backa tillbaka två steg...

Hängde sen på Ekeby resten av dan tills jag cyklade till hagby och hände där med Märta! Mysigt pysigt!

Lilla vita är trött och sover mest hela tiden! Söt ponny!

https://cdn2.cdnme.se/1112654/6-3/pic_51ce09849606ee23c04da99c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1112654/6-3/pic_51ce09849606ee23c04da99c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1112654/6-3/pic_51ce09f09606ee247bcaa1d1.jpg" class="image">


Finaste

Blir lite blödig en kväll som denna och inser att jag tycker om "min" fina häst väldigt mycket!
För trots att han är som han är så är han finast av alla, oberoende vad andra säger! Det är så det är helt enkelt!

Idag sprang han väldigt fint för den delen också, var lite skillnad från igår när vi inte kunde galoppera i samma galopp... Men han blev lättare i munnen och då blir det också enklare att rida och han blir känsligare vilket också gör allt mycket lättare!

Har annars jobbat från 12-21 idag... Riktigt mördar pass men det gick helt okej snabbt ändå, så jag överlevde!

https://cdn2.cdnme.se/1112654/6-3/pic_51ccaba79606ee0d261f144d.jpg" class="image">


Finaste

Blir lite blödig en kväll som denna och inser att jag tycker om "min" fina häst väldigt mycket!
För trots att han är som han är så är han finast av alla, oberoende vad andra säger! Det är så det är helt enkelt!

Idag sprang han väldigt fint för den delen också, var lite skillnad från igår när vi inte kunde galoppera i samma galopp... Men han blev lättare i munnen och då blir det också enklare att rida och han blir känsligare vilket också gör allt mycket lättare!

Har annars jobbat från 12-21 idag... Riktigt mördar pass men det gick helt okej snabbt ändå, så jag överlevde!


Blööblööö

Halvligger i soffan och kollar på the big Bang Theory, bästa serien!

Varit i stallet halva dan ungefär som vanligt! Red på Rookie, till en början gick det inte så bra då han ville ta mycket stöd i munnen och bara stack iväg! Men efter en stunds arbete med övergångar och sidvärtsrörelser så blev han mycket bättre!
Fick rida på lilla Mist idag med! Han skötte sig riktigt fint och jag är kär i den lilla ponnyn! Han är så snäll och sammarbetsvillig. Han vill verkligen göra rätt och det blir bra!
Longerade Strumpan också, var länge sedan jag gjorde det men det gick bra det med!

Cyklade hem och tyckte att jag förtjänade att tjocka mig så köpte en kebabtallrik!


Låååångt inlägg

Har hunnit med mycket under helgen! En av anledningarna kanske är att jag inte har så mycket att göra...
Firade midsommar med min finaste vän iallafall! Åkte och red en sväng innan jobbet i lördags, gick inte alls bra. Rookie var tjurig och jag red sämst så...

I söndags hade jag fodringen och utsläppet på morgonen, så drog med mig mamma och var vid stallet strax innan åtta. Red Rookie vilket gick bättre än i lördags iallafall! Åkte sen hem och sov i soffan halva dan! Kollade på när brorsan spelade match och var sen ute och sprang!

Idag har jag typ enbart vart i stallet! Åkte och red Rookie vid lunch, red fram honom och han kändes väldigt bra redan då! Lyssnade, älgade inte på som han brukar och bar sig själv mycket bättre! Joanna satt upp och red honom en sväng också för att känna igenom och sen travade jag av då var han mycket fin!
Åkte sen runt till vilsta och Hagby och tillbaka till Ekeby igen! Fick rida på den nya lilla ponnyn, Mist! En liten C-ponny på 6år som kom förra veckan! Det var första ridpasset för honom här och han kändes väldigt fin! Otroligt snäll och arbetsvillig!

Imorgon ska jag rida på den stora bruna igen och får hjälpa av Joanna! Så det blir toppen, kanske blir det en tur på den lilla vita också!


Don't let me go, 'cause I'm tired

Öhhh jobbiga dagar!
Hade världens huvudvärk när jag vaknade igår morse. Jobbade till 22 igår också, hade ännu ondare när jag kom hem. Inte blev det mycket sömn inatt heller, tror jag har spytt upp hela min mage ungefär...
Mår bättre nu iallafall fast huvudvärken är fortfarande kvar, förhoppningsvis är den borta tills imorgon!


Effektiv

Har hunnit gjort mycket de senaste två dagarna.
Igår dammsög jag hela huset och städade köket som den underbara dotter jag är, var till bilskolan och skulle ha tidigt men hästen behövdes på lektion så det blev inget med det.
Idag har jag klippt gräset och målat garaget, plus att jag hann rida ut på Rookie vilket var väldigt roligt. Var även till media markt och köpte min nya bebis !!

Att det redan har gått en vecka på sommarlovet är svårt att förstå, har inte gjort något alls, nästa vecka flyttar vi Rookie till Ekeby och då kommer jag väll hänga lite där och då blir det alltid lite roligare.
Sitter i mitt rum och kallsvettas för att det är så varmt... Kommer inte sluta bra ikväll!

Ska sluta nu och kolla på teen wolf istället!


Though life

Sååå blir ni förvånade nu när ni ser att det har hänt något nytt här??
Kan inte lova något men verkar som om jag vill börja skriva igen, har blivit ett litet uppehåll såhär mitt från ingestans.
Sommarlovet har trosts allt börjat och det har gått nästan en vecka, inte för att det har märkts så jättemycket för min del. Det har varit fullt upp med jobb, studenten och tävlingar ute på strömsholm. 
Min fina lämnade mig för turkarna i natt, det kändes ju tråkigt. Men jag tycker om henne ändå.
 
Jobbar bara fredag och lördag den här veckan så får se vad som händer. Ska gå till bilskolan men idag tänkte jag göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. 
Tills mamma bad mig damsug hela huset...

RSS 2.0