Somewhere new

Den här dagen hade ju kunnat börjat bättre! Vaknade vid 7 och hade jävligt ont i magen så kunde inte somna om igen.. Gick upp och la mig framför tvn istället så det gick över lite iallafall.
Hade värdens ont i magen igår när vi hade det mysigt och käkade på Papas Tapas, vet inte vad som hände men kändes ungefär som att någon satt och slet i tarmarna ungefär. Kunde knappt stå upp, värsta jag vart med om på länge. 
Har knaprat ipren och alvedon och druckit proviva nu så förhoppningsvis ska jag kunna skriva mitt tal tills imorgon...
 
tråkigaste talet för den delen...

Stora tävlingar

Klockan är tjugo i 10 och jag är på väg i säng! Tror ärligt talat inte att jag har gått och lagt mig så tidigt på hela året. Rekord!!!
Jag har haft fullt upp sen i fredags då det har varit tävlingar ute på sundbyholm! Har sovit ute hos Märta och Pia i Djursta sen i torsdags också. Gått upp vid halv 7 tre dagar i rad och både i fredags och lördags så slutade inte tävlingarna förrens vid 8/halv 9 vilket har gjort att vi kommit hem ca halv 10. Långa dagar kan man säga. Brände mig i ansiktet i fredags, väldigt jobbigt att sova då man vill ha något kallt i ansiktet hela tiden. Använde keps och 30+ i solskydds faktor resten av helgen vilket var en bra ide. Men lyckades ändå bränna mig på halsen idag, kliar, svider och är varmt. Inte så jätteskönt!
 
Jag har sovmorgon imorgon, vilket gör mig väldigt lycklig!!
Dock lär jag ändå vakna vid 8a ungefär..
Får iallafall ta det lite lugnt imorgon. Normala människor har fullt upp i veckorna och vilar på helgerna, jag kör på tvärt om! Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt, vi säger att det är bra. 
Du ska jag hämta min kylpåse och lägga mig i sängen med ett avsnitt av how i met your mother!
Godnatt.

"Tävling"

Det sista lovet är till ända och snabbt gick det.. Hann knappt med! Jobbade hela påskhelgen, så roligt hade jag!! 
Ledig på en måndag är ändå inte helt fel. Red dressyrtävling på Casper idag, red först Lb:1 gick väll inte fantastiskt o så men med tanke på att han inte vågade gå fram till staketet först så gick det bra! Vi red rätt väg i rätt gångbart förutom lite galoppinslag i traven en gång. Slutade på 63% och en tredjeplats, vi var mer än nöjda! 
Red sen Lc:1, lite fel ordning men så blir det ibland, jag tyckte det gick sämre då. Hade en sämre känsla och han kändes spändare än i första klassen, men domaren sa att hon tyckte det såg bättre ut i andra så jag vet inte riktigt. Slutade iallafall på en andraplats där så vi är nöjda med det med! 

Borde även ha pluggar idag men fick inget gjort... Hamnade hos Märta och Pia istället och så lat som jag är så orkade jag inte åka hem utan la mig i gästsängen! 




Fantastisk häst

Skolan är riktigt trist just nu! Har psykologi men har ingen aning om vad vi gör!
Har ont i huvudet och magen, awesome! 
Skönt att jag är helt ledig i helgen, synd bara att jag måste plugga och grejer..

Red på Casper både i onsdags och igår! Gick helt okej i onsdagas, han var lite pigg så var svårt att få tillbaka honom och han hade lite extra energi och hittade på grejer. Igår var han så sjukt fin i slutet! Lite fladdrig och springig i början men det var mitt fel! Sen i slutet av passet gick han som en klocka! Riktig drömhäst det där!! Ska vinna på triss och köpa honom! That's my dream!
 

RSS 2.0