Trasig polle

På något sätt har hästen lyckats blivit sparkad eller nått liknande i fredags! Då var det bara lite svullet vid såret så jag red som vanligt, red även som vanligt i lördags och han var inte svullen eller nått då! I söndags fick han vila men ingenting då heller, men så i måndags morse när vi kom till stallet så hade han telefonstolpe till ben... Så har det varit hela veckan fast det ser bättre och bättre ut! Igår var han bara lite svullen på insidan av benet och förhoppningsvis har det gått ner ännu mer tills idag! Vi har iallafall gått på promenader vilket är det mest avancerade vi gör just nu.
Hängde med Märta ute hos Sanna i början av veckan så har fått rida på Malte! Har varit riktigt roligt!! Inte ofta man får möjligheten att rida en sån fin häst!

Börjar jobba 5 idag så har hela dagen på mig att fixa saker och sen åka ut till hästen! Mamma o pappa åkte iväg igår också så nu är jag ensam hemma i typ en vecka... Skoj.


Sleeeeeepy

Sitter just nu hemma hos min "ridlärare", blir en natts sömn här!
Red med Rookie till hagby idag, vårt nya hem i tre veckor. Han skötte sig riktig bra på vägen, gick förbi flygplan och över en stor väg. Han brydde sig inte ens, duktig pojke!
Ska vara där vid 8a imorgon bitti för att vi ska släppa ihop tre stycken, borde inte vara några problem eftersom de andra två redan har gått med varandra och Rookie är väldigt ranglåg.
Slapp iallafall gå upp lika tidigt och behöver inte cykla lika långt, skönt det!
Börjar jobba kl.19 imorgon vet inte riktigt hur jag gör om jag åker hem emellan eller om jag stannar kvar på Ekeby och rider på Rookie senare och sen åker direkt till jobbet, men det visar sig!
Ska snart gå och lägga mig tror jag! Längesen jag var så här trött...


Every moment feels right!

Hunnit med mycket idag! Red Mist innan jobbet, han skötte sig fint, som vanligt! Lite ostadig och springer lite fort ibland men det är helt förståeligt!
Åkte och jobbade i tre timmar, sen tillbaka till stallet. Åkte en sväng till hagby och lämnade lite grejer som kan behövas de kommande veckorna! Åkte tillbaka till Ekeby och red på den stora. Han gick riktigt bra idag faktiskt! Vi tränade på serpentiner med övergångar, han blev riktigt bra i traven och galoppen gick tillochmed bra idag! Han bytte nån gång i vänster men sen var det bra och vi kunde rida på som vanligt!
Åkte en sväng till min fina syster och hängde med henne! Är nu helt ensam hemma och hoppas att jag inte kommer dö inatt, lär bli två nätter till när jag är helt själv.. Alla bara lämnar mig :'( *snyft*


I will try to fix you

Måndag igen men det gör inte så mycket för mig för jag har varit ledig!

Red Rookie igår efter jobbet, det gick inte så jättebra... Han var ganska så pigg och ville gärna springa, när han springer så hänger han sig i handen... Galoppen gick inte heller någe vidare då han bara bytte i höger galoppen hela tiden...
Red honom idag med och fick hjälp av Joanna en stund då. I traven blev han riktigt bra och vi kunde till och med öka lite! Måste rida runt fyrkanten för att kunna öka takten utan att han hänger sig och sen gå in och rida på volten med samma takt! I öppnorna längs långsidan i trav blev han riktigt bra och han bar sig själv utan att springa iväg! När jag sen skulle galoppera så var Joanna tvungen att gå iväg så då gick det dåligt. I vänster gick det bra, han sprang inte iväg och öppnorna blev också väldigt bra! När vi sen bytte till höger ville han bara springa iväg och efter att vi hade ridigt en halv långsida så bytte han och stack iväg! Så höll han på ett bra tag men tillslut kunde vi rida nån långsida utan att han bytte så fick nöja mig med det!

Red på lilla Mist också, han var lite pigg efter att ha vilat i två dagar! Men hans ridbarhet bara ökar för varje dag! Så roligt när man kan känna en sån skillnad på en vecka!!

Ska gå och städa nu, för det behövs!


RSS 2.0