I can't fight it anymore

I'm a little drunk and I need you NOW!



om kvällen blev allt plötsligt så svårt!

10-07-23

Grattis pappa!

Eftersom jag inte har kunnat varit i stallet har jag fått hittat på andra saker att göra!
Jag har jobbat i tre dagar med att plocka flyghavre på en åker, och fasligt vad lång tid det ska ta att göra klart den. Vi har varit 4 st som har jobbat nio timmar på tre dagar och vi har fortfarande kvar. Så imorgon ska vi ut och plocka igen.
Det är ett ganska skönt jobb men efter tre dagar med att leta efter havren bland lin eller vad det nu är så har jag blivit så galen att jag ser sån havre nästan varje gång jag blundar, det kan väll inte vara normalt?!

Pappa fyller iallafall idag och världens sötaste kusinbarn var här, hon pratar skit mkt men man vet inte vad hon säger. Och ibland kan hon prata jätte länge och slutar med att säga mama! Världens sötaste unge!

Hittade också nu att dvdn från tokio hotel turnen har börjat säljas ( den kanske har gjort det ett tag men jag är inte så snabb på sånt där) och jag måste verkligen köpa den!

Sov gott!


varmt varmt varmt

Här är det varmt kan man nog säga! Man kan inte göra så mycket innan man börjar svettas, det gillas ganska mkt.
Hästarna gick på bete i fredags och nu ska dom få gå där i några veckor, väldigt skönt för dom!
Men det var lite jobbigt för oss eftersom hela stallet skulle tömmas, alla ryktpåsar, allt spån, verkligen allt plus att alla sadel och träns skulle smörjas! Men det gick bra.
Igår åkte jag med familjen ut och badade vid stendörren och det måste vara det finaste stället att bada på i hela sveriga, enligt mig!
Nu ska jag gå ut och njuta av solen!

10-07-06

Nu har jag tänkt efter lite och undrat vad jag skulle göra utan "mitt" stall?!
Och jag har inte kommit fram till något vettigt svar. Jag har tänkt på vad jag gjorde innan jag började leva i stallet och har bara kommit på att jag har varit hemma. Visst har jag haft mina stunder som jag har hittat på något med kompisar men på sommrarna är jag mest osocial!
Det är nog första sommaren som jag har varit så här social även om det bara har varit med hästarna och människorna där men det är så underbart att vara där! Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan det, man mår så bra av att vara där. Men nu börjar det bli lite tomt där eftersom en av de 4 privat hästarna har flyttat och nu i veckan ska två till flytta sen kommer nog den sista oxå flytta, lite synd det. Men ponnyerna släpps ju på bete till nästa vecka så då stängs stallet ändå ner, och de får några veckors semester =) men sen kommer de tillbaka och då är det 2 veckor tills jag ska på läger! men sen börjar skolan och det är inget som jag ser så mkt fram emot, bara klassen men det förstår jag ändå inte riktigt att jag gör för den är väldigt konstig och iriterande ibland xD

Det här är nog det längsta inlägget jag har skrivt så ha det bra!

gästbloggare

min syster är javligt häftig

älskar dig                                                                                                                                               


Bilder!

 










Foto by: Mays

Kännde att det var dags för lite bilder!

Sitter här hemma och har inte gjort speciellt mkt idag, bara badat och setat framför tvn. Men nu sitter jag här och svättas av att göra minsta lilla så jag tror inte jag gör så mkt! :P


RSS 2.0