Lite roligare

Nu blev jag lite gladare =)
Men nu (eller några dagar sedan) har man fått reda på en av artisterna till new moon soundtrack!
Det är Death Cab for Cutie. Det är en alldeles ny skriven låt som kommer att spelas första gången 13 september på MTV Video Music Awards! Om jag har fattat rätt =)
Och Booboo Stewart passar perfekt i rollen som Seth det var precis som jag tänkte mig =) Kul att han heter Stewart oxå!

Men photoshop fortsätter att sega sig :(
Men nu ska jag gå ner och ta en kaka, tjockis som jag är =) 

 


090831

Fan vad är det för fel!
Nu har jag gjort en header men så är det något fel på photoshop så när man sparar den och så ska man öppna den för att se, då öppnas den på photoshop! Vad gör jag för fel?
Och jag vet inte om jag orkar göra om den för jag blev nöjd! Blöö varför ska det bli såhär?!
Ni får vänta ett tag till på en ny header men ni får stå ut så länge.

Jag saknar kärleken

Kärlek kan verkligen vara hemskt. Men tänk om vi inte hade kärlek! Även om kärlek är hemsk ibland så är den endå bäst när det väl händer! Och på ett sätt så är det ju härligt att vara förälskad än om man inte är det! Och så finns det ju olika sorters kärlek =)

Kattungarna har börjat öppna ögonen lite men inte mkt. Dom ser ut som små kineser =D Dom blir faktist en vecka idag.
Brassa förklarade i skolan hur man la in youtub videor =) Nu måste jag bara fixa till headern men jag har aldrig någon lust sorry.

Riktigt bra låt! Pixie Lot - Mama do


090824

Skolan idag. Blev väckt av två katter som bråkade och skrek typ kl kvart i fyra. Men somnade om nästan direkt!
Vi fick sluta lite tidigar på nästan alla lektioner =)
Åkte in till stan på en proppfull buss. Köpte ett par nya byxor. Jeans leggings från vero moda =) Tog sen bussen hem. Lagade mat blev pytt i panna och ägg och tomat!
Det går verkligen inte bra för mig med min heater jag fattar verkligen ingenting av vad jag gör xD
Kattungarna blir en vecka imorgon så då kanske dom öppnar ögonen =D
Dagens kläder var :
Svart kofta från Gina tricot
Linne från Monki
Jeans från bik bok
(glömde ta bild)

Lite ändring

Har börjat göra om min design och heater, designen blir kanske inte så jätte annorlunda bara andra färger. Ska fösöka fatta hur man gör en heater bara, det kan bli lite svårt :/ men men jag får försöka. Ni får stå ut med att det ser lite konstigt ut med grå header och svart bakrund men hoppas inte ni slutar läsa för det!

Föresten tycker jag att ni har blivit dåliga på att komentera! och det är inte lika kul att skriva blogg om ingen komenterar.
Och är det verkligen ingen som hur man lägger in youtub klipp på bloggen eller är det för enkelt så ni tycker att jag borde fatta? =)

090820

Första skoldagen idag, eller man kan inte riktigt säga att det var en riktig skoldag. Började kl 8.20 och slutade 10. Våra mentorer pratade om vilka lärare vi ska ha och lite nya regler, vi fick nya busskort. Iår får jag betyg för första året, det ska bli ganska skönt. Gick hem och tog hand om katterna ett tag =) Jag har kommit på värsta bästa namnen till dom! Jacob, Sam, Embry och Paul! det är 4 varulvar i new moon. Pappa åkte och hämtade farmor och sen gjorde han pangkakor. Åkte sen till ridningen =) Första på terminen och på en ny ridskola, det gick riktigt fick en bra häst. Ridläraren vi hade var oxå bra fast jag tror det var hennes första rid lektion men den var bra =)
I morgon skulle vi ha nån 5 eller 8 kamp typ. Lyssnade inte riktigt. Ska test om jag kan göra en ny header ny! önska mig lycka till =D
Är det nån som vet hur man lägger in video klipp från youtube eller vet vart det står hur man gör?

Bild från towerbridge eller vad den heter i london!

Lycklig "mormor"!

Hej =)
Idag hände två underbara saker!
Först såg jag andra New moon trailern! Fan vad underbar den är. Bättre än första =D
Sen fick Cissi kattungar! Hon gick runt hela förmiddagen och la sig på olika ställen sen vid tre kom dom med typ 1 timmes mellanrum =) 4 st alla nästan svarta med olika tecken =) Jag har blivit "mormor" xD
Dom är helt underbara =) Så nu har vi 6 katter!

Åkte och handlade med mamma sen och köpte en film =)

090816

Tänk om människor inte skulle finnas! Hur skulle världen se ut då? Skulle det vara hundarna som skulle vara smartas eller skulle det gå runt massa grisar överallt? Eller skulle en kanin försöka para sig med en katt? skulle det bli ett huvud som en katt med kanin örön och en katts framben och en kanins bakben och med en kattsvans? Det skulle ju se lite konstigt ut. Kanske skulle det bli fullt med tigrar i afrika? Men när man säger afrika så säger man typ med ett långt f. Så här " affrika " men det blir roligare om man säger med ett kort f som det stavas "afrika" typ lite engelsk brytning. Fattar ni? 
Sånt brukar jag tänka på ibland så ni vet xD

 Idag kom mamma och pappa hem. Dom har varit i fjällen i några dagar. Jag har käkat köttbullar och makaroner tre gånger på 5 dagar xD Så jag är jätte sugen på det nu!
Såg Scary movie igår. Det är första gången jag såg den och den har verkligen ingen handling. Därför är den så kul xD haha

Jag fattar inte riktigt när andra new moon trailern ska komma ut några sa att den skulle komma i fredags men jag har inte hittat den någon stans. Någon som vet?

Nu ska jag ner och göra mig en varm macka =)


Foto: Mays


090815

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Har inte haft något att skriva om och har inte haft någon lust att skriva heller.
Kom precis hem efter att handlat med syskonen. Skriver mer när jag har något att berätta eller har lust. =D


090811

Vill ni veta en sak?
Det vet jag att ni vill. För imorgon kommer det ut ett 14 sekunders klipp från nästa trailer för new moon. Den kommer ut om en vecka typ om jag har fattat rätt! Ännu mer Taylor Lautner! och kanske en porche xD
Och idag började ja läsa Eclipse. Alltså Tredje boken i the Twilight saga =) och jag har bestämt att efter att new moon har kommit ut ska jag börja läsa Så länge vi båda andas kanske.

Det var bara det jag ville säga =D


mkt i veckan

Sorry allihoppa för att jag inte har skrivit men jag har inte hunnit med det.
Från tisdagen förra veckan till fredagen har jag varit barn vakt hela dagarna typ. Och i fredags åkte jag ner till stan för att köpa lite grejer att ha på mig på bröllopet som var i lördags. Jag köpte iallafall en kofta och en klänning båda från ginatricot. Och i lördags var jag som sakt på bröllop. Det var riktigt trevligt =) I söndags tog jag det bara lugnt och  då var datorn upp tagen hela dagen typ. Och i går åkte jag och bror och badade sen till TP och fixa något med hans mobilen sen käkade vi på MAX =) 
Nu är det bara 9 dagar kvar på lovet :(
Bästavän vi måste vara någon dag! <3<3 älskar dig <3<3<3


en liten ros bild till!

Besökrekord

Jag har haft besök rekord!!
HELA 6st!!

Det var bara det jag ville säga =)

Dressyr

Idag så åkte pappa och jag till Ericsbergs Slott i Katrineholm och kollade på SM i dressyr. Riktigt trevligt. Hästarna var så fina =) Saknar ridningen ap mkt! Men pappa väkte mig vid 7 och jag hade somnat vid halv 2 det var en härligt morgon det. Åkte hem vid 4 och så grillade vi =) smaskens! Nu ligger Cissi bredvid och ska gosa så jag får väll ta och göra det nu! (hon börjar bli tjock nu)

En bild från kusten i Götet!

RSS 2.0