SUPRISE

Länge sen... igen.
Känns som om varje inlägg börjar med den frasen så kanske borde sluta skriva det. Vi alla vet ju ändå att det var länge sen så.
 
Ville klaga lite och berätta att mensvärk, huvudvärk och ångest inte är den bästa kombinationen och inte riktigt lika roligt som det låter att det är. Jag har inte heller någon lust att jobba ikväll...
Jag har inte heller så stor lust att börja jobba kl.10 på lördag enbart för att jag inte kan säga nej. Borde gå någon kurs i liknande ämne, Konsten att säga nej kanske. Låter ganska så klychigt iallafall. Men för att se saker från den positiva sidan så kommer jag tjäna lite mer än ett och ett halvt tusen vilket gör att jag inte behöver må dåligt för att jag köpte ridkläder för den summan här i veckan! Måste säga att det var riktigt snygga kläder också!
 
Vill även tillägga att drömmar (såna man har på natten) är väldigt onödiga då de antingen är helt sjuka eller så vill man inte vakna från dom och det måste man ju göra någon gång så helt ärligt så är det väldigt onödigt!!
 
Avslutar dagens, veckans och kanske till och med det sista inlägget för iår med en bild på den underbaraste ungen som finns:
 
 

This time baby I'll be bulletproof

Ska kanske börja att skriva igen!
Inget intressant så ni behöver inte läsa. Men jag tänkte att det vore lite roligt att skriva hur den här våren är och grejer. Det är ju trots allt min sista termin i gymnasiet och då kan det vara roligt att kolla tillbaka hur roligt, hemskt, jobbigt och så vidare det har varit. 
 
Så ja det blir nog lite mer här än vad det har varit hitills. Ska försöka iallafall!
 
Kanske ska börja med att berätta vad jag har ätit till frukost så som alla andra gör. Jag har då ätit en väldigt god och avanserad frukost i form av en macka med smör och ett glas mjökl. Väldigt svårt recept på dessa men helt klart värt de två minutrarna det tar att bre mackan!!!

RSS 2.0