Jag är LYCKLIG!

Som rubriken säger så är jag glad!

Hoppade som sagt i torsdags! Ibland kan man inget än älska den hästen! Även om jag landade i hindret så gjorde inte han det! JA jag ramlade av och in i hindret men det tar vi inget extra för! Rumpan fick ta smällen så det gjorde inte särskilt mycket! Sen red jag honom i fredags också och då gick det inte exakt lika bra! Inte bra alls faktist, ibland kan jag undra varför jag håller på med den här sporten men så kommer det en dag och då går det så sjukt bra och man bara HERRE GUD vad jag älskar det här! Men alla har väll bra och dåliga dagar! Och i onsdags var en väldigt bra dag och i torsdags med sen kom fredagen och var inte särskilt bra alls... men sen grillade vi på lunchen och med så härliga människor är det svårt att vara deppig! :D

Imorgon börjar skolan och det gör en mindre glad! Men idag är trotsallt en bra dag! Fast jag sov skitdåligt!! somnade vid ett när jag tittade på film så jag hade datorn stående i min säng så det är inte super mysigt att sova med den, vaknade sen vid 5 och hade så jäkla ont i magen och i knät! Varför?! Jo det undrar jag med! Men somnade efter en stund om och vaknade senare och hade inte ont någonstans!

(Förlåt mina girls men jag lyssnar på Kids!:() och med det tycker jag att vi ska ha roligt någon dag! Eftersom vi inte har träffats på länge!! :(

(och nu ringde Kristin och sa att det var EKUS möte... ibland är man bara för skicklig!!)


Trööööööööt!

Min rumpa gör ont och mina ögon håller på att slås igen!

Det var allt ni fick veta idag!!

Det här är till Kristin...

...för att hon inte orkar läsa!
Ska snart byta om och åka till Ekeby! Det blir hoppkurs på den fina! Och jag känner mig oerhört duktig för jag har gjort matlåda till mig själv! :D
Efter Ekeby blir det att på något sätt ta sig till Vilsta... än vet jag ej!






lite bilder blev det oxå!

Måste bara lägga upp denna bild!


min "onda" syster! (som jag tycker om ändå!)

23 Februari

Fan! Hade setat och skrivit nästan ett helt inlägg och så lyckas jag trycka på någon knapp så att allt försvann!!!

Kom iallafall hem från fjällen igår sen så åkte jag nästan direkt till ekeby och fixa lite grejer där. Sov sen hos Linda och åkte TIDIGT till ekeby igen! Red imorse på Magic gick hyfast känns som om vi börjar få in det där nu! Åkte sen vidare till Vilsta och red projectet, hoppade på Delicat som också gick bra! Imorgon ska jag till Ekeby och hoppa Magic sen vidare till Vilsta och rida, det kan knappt bli bättre!


30 november eller 12 mars eller kanske 14 juni!

Jag har lov! Och hur kan man börja ett lov bättre om inte med att åka till stallet?! Tänkte även säga att den lilla tanten till ponny sparkade mig idag!!
Så imorgon ska jag åka bil iprinsiv hela dagen... inte världens roligaste grej!
Ska försöka ladda in lite mer musik på ipoden och så måste jag hitta någon rolig film! Eftersom datorn hänger med upp! Och så måste jag packa! Jag vet aldrig vad jag ska packa det är så otroligt tråkigt speciellt när man inte har med sig några roliga kläder med sig...
Men nu ska jag återgå till att äta vindruvor =D

Humörsvänginigar?! Jo tack!

Dagen idag har varit jäkligt blandat om man tänker på humöret!
Började dagen med skit! Var trött och kände mig som en uppstoppad munk! Inte kul känsla!
Lunchen blev på ett sätt underbar!
Eftermiddagen var först ok sen skit! bussen som går 6 minuter över kom aldrig och då fick jag vänta till 26 bussen skulle gå och då skulle jag rida om 5 min! Hade inte nummret till stallet och kunde inte säga att jag skulle komma sent! Sprang från bussen till stallet och kom dit kvart i, och eftersom hästen jag brukar rida på skulle gå lektion sen så han jag inte rida på honom utan fick rida på marla vilket inte var det roligaste! Tjatade om att jag skulle använda sitsen istället för benen för att få henne att gå frammåt men hon lyssnade inte alls så jag kände att blodsockret var aldeles för lågt! Fick iallafall skjuss hem av mamma skönt det!
Och har nu pluggat i ca 45 min och bestämde mig för att ta en paus!

2 saker ni kanske inte visste om mig:

  • Om jag inte har ätit så kycket på dan och jag sedan gör något som jag inte tycker går något bra, så börjar jag nästan jämmt gråta!
  • Om det är något som inte går som jag vill eller om jag inte fattar något i matten som jag verkligen vill fatta så blir jag jätte arg på mig själv och när jag blir arg har jag oxå lätt för att gråta! Jag blir inte arg på någon annan utan på mig själv för attjag är så dålig eller för att jag tycker att jag är så störd för att jag inte fattar något!

 


Grym natt!

Hejhej!

Hade en riktigt rolig kväll/natt igår!!
Åkte efter skolan direkt ner på stan, där blev det fika och lite annat. Sen hem till mig för att käka och sedan vidare hem till Linn. Där tittade vi på film, Paranormal activity 2! Inte världens bästa filmval... (var tvungen sova med en lampa tänd, det var längesedan det)!
Sen körde vi wii! Otroligt kul! Kom inte hem förrens 3, och vaknade vid 9 och pigg?! hur går det ihopp?! Annars lägger man  sig 10 och vaknar vid 7 och är hur trött som helst?! Det finns nog ingen logisk förklaring till det!

Idag måste jag nog plugga fast jag ska se om jag kan spela lite PS3, blev otroligt sugen sen igår!

9/2 - 11

Jag måste med sorg i mitt hjärta berätta för er att jag måste tvätta min underbara tröja, hihi! Den är så otroligt skön innuti så det känns som om den kommer bli mimdre skön sen... inte roligt!
Men nu är det nog om smutsiga tröjor, inte särslilt intressant skulle jag vilja säga men men.

Väldigt lång dag idag! Inte roligt, kändes som jag skulle somna på SOn det är inte riktigt mitt starka ämne!
Engelskan var inte heller särskilt roligt!
Men stallet var som vanlig bäst!! =D
Det är så otroligt skönt att vara där! Så fort man kommer dit känner man sig lungn och allt som man funderar över försvinner, det är så otroligt skönt! Jag älskar det!


åttondefebruaritjugohundraelva

Riktigt härlig dag i skolan idag faktist!!
Började med nationellt prov i svenska direkt på morgonen, inte det roligaste men det kändes bra!!
Sen var det ingen god mat så vi drog ner till pizzerian och käkade pizza så mkt godare!
Åkte sedan direkt till vilsta för att rida privatlektion! Det börjar gå så mycket bättre nu, nu kan jag sitta ner i traven och galoppen kommer förhoppningsvis!
Imorgon blir det stallet på eftermiddagen och på torsdag är det teori och sen skynda sig hem för att plugga!

Och jag borde egentligen plugga nu men....

Ich bin nicht ich



finfina Norbert!

5 Februari 2011

Underbar dag idag!
Gick upp tidigt för att åka iväg till Ekeby och jobba!
Dagen gick riktigt fort, gjorde allt som man brukar! På eftermiddagen blev det typ samma saker och rida!
Gick riktigt bra, red Phinemang för första gången och fick hjälp av Åsa emellanåt, rolig ponny!
Känner att jag lär mig! På lunchen blev det även att leda en häst och plocka av alla grejer och på eftermiddagen blev det att ta tempen på en och ge medecin som är lättare sagt än gjort på en häst som är över 1.70 cm i manken, tänk då när han kan dra upp huvudet men det är tur att han är så snäll!

Nu sitter jag hemma ensam och tittar på American Pie, roligare filmer får man leta efter!
Imorgon ska jag försöka plugga lite på morgonen och sedan åka vidare till stallet för kvartsridnign och EKUS möte!
Sov gott!

Beslutsångest så det heter duga!

Inte blir man särskilt smartare av att besöka fler gymnasium!
Det var bara det jag ville säga!

3 Februari 2011

Helt underbart att rida idag! Hade Oscar, markarbete. Har inte kännts så här bra på skitlänge, kanske änligen börjar gå bättre!
Sen är det typ bestämt att vi åker till fjällen på lördagen och åker hem på tisdagmorgon på sportlovet, då kan jag rida min vanliga lektion på torsdagen + kombikursen på torsdagen och fredagen, fast det blir nog ingen privat lektion den veckan! Måste hålla in lite på pengarna!

Har nu ridit 2 privat lektioner som kostar 260 kr st har även en inbokad på tisdag och det blir nog åtminstone 2 till!
Kombikursen kostar 535 kr!
bara det blir 1835!! Jag kommer bli pank!!!!

Men vad gör det?! :D

RSS 2.0