Längtar!

Sitter och kollar på bilder från jullovet, och usch vad jag tycker om den hästen! Han är för vacker!
Sen började jag kolla på bilder från sommarlover, och det var ännu bättre! Att bara se allt det gröna och himmlen med molnen och solen! Det får mig verkligen att längta! Det är underbart! Varför kan man inte ha sommar när man vill, vår när man vill, höst när man vill och vinter när man vill??
Det skulle sitta så perfekt med sommar just nu! Jag vill cykla! Och bada! Och rida i solen utan att frysa! Och bli brun! Och kunna ha kortbyxor! Och äta glass! Och kunna sola! Och ligga i gräset! OCH HOPPA I HAGEN!! Och känna lukten av sommarregn! Jag tror det var allt ;)
Nu måste jag ta och gå och sova :D

27 Mars

Skön dag idag som tog slut för snabbt! Kanske för att jag sov lite länge också...
Åkte iallfall till stallet och ledde kvaratar, red sedan fina Magic, det gick väll inte super men han va fin och så var det jag. Hjälpte sen till i stallet och fixade massa grejer, gjorde iordning Vanten till Pia och kollade när hon red en stund, sen fick jag hoppa upp och skritta av honom för hon behövdes i stallet.
Imorgon är det skolan igen och det är inget jag ser fram emot :-( Skulle hellre vara hemma, men men.


En störd men söt Norbert

.

När ska jag få en chans att göra något som bara de bättre får göra?!
Jag blir inte bättre av att inte göra det!
Jag måste göra det för att utveklas!
Om jag inte får göra det utveklas jag inte!

23 Mars

Kattmat är inte gott! Jag tror nästan kattmat är godare än det vi fick i skolan idag... eller nu överdrev jag lite. Men det var iallafall inte gott!
Efter skolan tog jag bussen ända bort till sjukhuset! Där mötte jag mamma och fick sen ta blodprov och spruta! Men som tack för att jag är "försökskanin" så fick jag en HTC!!!!  Fast ne... jag fick låna en e-dagbok som jag ska skriva hur jag mår varje dag! Och så tänker man att sjukhuset lånar ut HTC till alla som är med i en studie och så får vi "kattmat" till lunch... Hur går det ihop och så ska kommunen bygga om vårat kära torg för j*vligt mkt pengar! Och då kom Jens och jag fram till att dom gav oss kattmat för att det är billigare än vanlig mat så att de kan spara pengar till torget... Ja då vet vi hur det ligger till! 
Dom tog iallafall 4 st blodflaskor av mig idag så jag måste nog gå ut och fylla på lite! Alla som hade tänkt gå ut ikväll, Stanna inne! eller inte...!

Ikväll blir det pannkaka med sylt otroligt smaskigt! :D 


Why is the dark behind the moon?

Studiedag! Även om jag var ledig så gick jag upp kvart över 6 och åkte till ekeby! Så skönt! Men sov skit inatt, vaknade någon gång och var helt blöt av svett! Har aldrig hänt förut och jag vet inte vad jag drömde vilket är det jobbiga! Kom iallafall hem och satte mig vid datorn en stund var sen duktig och pluggade matte! Imorgon blir det skolan och sedan stallet! Det ska bli så skönt att börja på skola i stan sen! Så slipper man byta buss och behöver man något behöver man inte åka ner! Så skönt, men först ska det bli skönt med sommarlov! Och påsklov först förstås!!


Något eller?

Var på väg att skriva ett långt inlägg men jag fick inte fram något att skriva om!
Tänkte lägga in en bild som togs igår men jag fattar inte hur man sparar dom... så ni får vänta!


Rubrik?!

Ganka skön dag i skolan igår, efters skolan åkte jag ner till stan och träffade några vänner sen vidare till stallet. Senare blev det en spontan träff med Linn och Hanna. Otroligt trevligt! Vi gick runt runt och sen hem och tittade på film! Ett problem som var igår var att det kom mer snö -.- inte roligt när man precis börjat hoppas att snön skulle försvinna! Det ska iallafall bli varmare den här veckan! Idag ska jag till vilsta och göra något vad vet jag inte... Ikväll blir det trevligt med tjejerna!!
Imorgon ska jag antagligen till stallet fast först ska jag ta sovmorgon!! :D
Sen är jag ledig på måndag så då ska jag till stallet igen! Det är svårt att börja veckan på ett bättre sätt!!

Nu måste jag nog städa... -.-


ni får kolla på denna bild tills det kommer nya ;)


Ingen helg

Jag vill ha helg även om den inte ens är slut än!
Gick upp tidigt i lördags och åkte till strömsholm på ungdomsledarkurs, sov där tills idag och slutade inte där färrens 4 idag... så mycket helg fick jag! Inatt sov jag också på en tältsäng som inte var så jätteskön!

Det var iallafall roligt där! Kollade på alla de fina hästarna och då förstår jag varför jag håller på med den här sporten! Hästar är den vackraste varelsen som finns!!

Nu ska jag gå och sova för att vila upp mig till skolan!

Vampyrer bits!

Ganska skön dag idag! Hade svenska prov som gick bättre än väntat kändes det som, hade inte pluggat särskilt bra! Fick reda på vad jag fick på SO uppsatsen och det kan jag bara säga att det gjorde min dag! Skit mycket högre än vad jag trodde!!
Åkte ner och fikade med mina älskade vänner efter skolan och det gjorde inte det hela sämmre!
JAG ÄLSKAR ER NÅGOT OTROLIGT!!
Köpte ett par hängslebyxor! Har letat efter det sen förra sommaren!!

Imorgon ska jag iväg på ULK med Kristin och borde egentligen packa men jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig!!


Strange day!

Hej på er...!

Idag har det varit en konstigt konstig dag! På idrotten blev några för seriösa så att det blev en väldig konstig stämning efter det blev alla "deppiga". Sen blev klassen glad igen, jag blev slagen och fick ett nytt smeknamn, Blånäsa! Hur kul är det? Okej det var ganksa kul, jag blev iallafall skitförbannad då och trodde att jag skulle få en sne näsa men det blev det inte, vilket är otroligt skönt! För jag vill inte ha en sne näsa!
Resten av dagen flöt bara förbi, orkar inte lyssna så mycket och känner att jag fått nog av dessa lärare efter 9 år! Jag längtar tills jag slipper den här skolan och alla dessa prov som det är i 9an!
Jag har svenska prov på fredag om litteratur historia... om grekerna... som var de första lyrikerna... SOM DET ÄR HELT ONÖDIGT ATT VETA NÅGOT OM!! Om det är någon som kommer med ett bra argument till att vi ska kunna det så ska jag inte klaga på resten av denna termin! Och det ska inte vara något om att det kan vara bra att veta i framtiden, eller att det är allmänbildning det ska vara något som bevisar att jag kommer ha använding för det senare!!

Skulle haft projektet idag men sen ringer dom när jag sitter på bussen ner och säger att det inte blir något idag så då är det bara att hoppa av bussen och springa till andra sidan där bussen tillbaka redan stod! GIck hem och borde ha pluggat men det är ju så tråkigt!!


Min underbart söta katt!


Att sova efter lunch är skönt!!

Har varit funktionär på hopptävling idag! Många fina ponnyer.
Nu blir jag sjukt tävlingssugen! Men för att kunna tävla måste man ha en häst....


5 Mars och jag tycker att det är (för) vår!

Det är helg och jag är glad.
Sov inatt hos Linda och imorse åkte vi tidigt för att jobba! Det gick super.
Red Magic och han var så fin! Han är lite vinglig och sånt men det beror väll på mig men i slutet så blev han låg och rund och JÄTTEFIN!! Usch vad jag tycker om honom.
Vi gjorde sen klart stallet och fodrade sedan. Sen väntade vi och släppte ut några hästar, åkte och köpte mat, släppte ut fler hästar, mockade, spånade och sopade! Allt detta klart innan 3!
Sen hade vi inte så mycket att göra fram tills klockan 6 så vi gick ut med hästarna och vilade. Skulle sen fodraför innan 6 då var vi så trötta så vi hade spånpellets krig! Skitkul!
Nu sitter jag här och vi har fått virus på 2 av 4 datorer..... Hur lyckas vi??

Nu ska jag titta på Vampire Diaries! Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt och vara funktionär på hoppptävling!

RSS 2.0