Femtonde augusti

Hajken blev riktigt bra i helgen, gick att hoppa i hagen också. Red Mist, han skötte sig riktigt bra. Blev taggad och het men sånt är bara bra!
 
Ridigt hela veckan typ, inte så mycket mer! Hade körlektion igår gick bra! Teori på det ocstå väldigt segt...
red ut på Swirre igår, han skötte sig också! Ska åka och rida Mist och antagligen skritta Mulle om en stund. Blir ridning ikväll på vilsta också! 
Fick pengar idag, gjorde mig lycklig!! Fick även reda på att jag får jobba kvar i höst med!! 
På onsdag börjar skolan och schemat blir fullspäckat med jobb, ridning, skola, körning och teori! och så en helg fhälld med tävlingar får vi inte glömma...
 
Blev inte så bra det här.... Återkommer nån annan gång!!

Lite uppdatering.

Hyfsat länge sedan jag skrev något vettigt här... 
 
Har hunnit med en del på de senaste veckorna eller vad det nu blir. Fullt upp med hästen ett tag, fick sen semetser från allt och åkte med min andra halva och hennes mor o far och campade i olika delar av Sverige. Riktigt mys, var till Hjo, Ullared och Katrineholm ungefär. Inga krav och bara ha de bäst. 
 
Hem tillverkligheten i tisdags, var dags för tredje körlektionen. Det går väll bra. Igår var det teorilektion, sååå segt.  Fick rida på lilla gråa ponnyn igår, gjorde mig till världens lyckligaste ungefär. Har inte ridigt på en vecka och två dagar, och det är mycket! Snacka om att jag hade lite abstinens. Ponnyn var duktig iallafall, blev skritt och trav igår då han haft semester ett tag, men han skötte sig lika exemplariskt som för tre veckor sedan. 
Idag var han ännu duktigare, han blir lite ostadig i formen ibland och lite springig men annars är han riktigt duktig! Ändå märker man hur han bara blir bättre och bättre för varje dag!
Red även en sväng på Phinemang idag, han ville inte riktigt böja sig och han tyckte det var för jobbigt, men fick igenom honom endel tillslut. 
 
Jobbade idag också, inte det skojsigaste men det var bara tre timmar så det var helt okej ändå. Imorgon är det hajk, som det verkar just nu så kommer vi inte kunna hoppa i hagen då det har spöregnat sen klockan 12 idag... Tråkigt det, en hajk är inte samma sak utan hopp i hagen. 
 
Blir att jobba resten av helgen efter hajken...

Finaste hästen!!!

Efter att tillbringat minst 2 timmar tillsammans varje dag i ungefär 4 veckor så är det kanske inte så konstigt att jag saknar hästen?!

Han är trots allt finast!


RSS 2.0