Bara för att vi är BÄST!

Helgen har varit fin! Fast nu är den slut om 1 timma och 6 minuter ;)
Jag är inte trött och det tycker jag är bra för jag vill inte sova! Men jag vet att jag borde för annars kommer jag väll vara trött imorgon! Men i fredags så gick jag och la mig vid halv 2 och gick upp halv 7 och då var jag inte sjukt trött, jag var tröttare idag och då sov jag mycket längre! Kanske bara ska sova lite så blir jag piggare ;)










Tråkigt!

Jag har så sjukt tråkigt!
Jag tror jag har blivit sällskapsjuk eller något! Jag har inte ens lust att titta på Vampire Diaries...
Jag vill bara vara med dig och dansa igen!
Jag vill inte sova!
Jag har kommit fram att det är ordentligt tråkigt och det skulle vara roligare om man om var 2!
Så om det är någon som känner samma sak så får den gärna sova hos mig ;-) hihi


Vad skulle jag göra utan er?! ♥




(lånade bilderna från Linn)

BARA FÖR ATT JAG ÄLSKAR ER SÅ ORDENTLIGT MYCKET!

Jag blir glad av dig!

Hade en så sjukt underbart kul kväll igår! Så det går knappt att beskriva! =D
Min klass är så JÄVLA UNDERBAR!! Jag vill inte att vi splittras :'(
Man kan inget annat än bli glad av den!!!


Hahahahahaha

Jag är på så bra humör känner jag!! =D
Ridningen idag gick toppen! =D Hoppade i paddocken idag! Det är så roligt oh hästen blir så mycket busigare.
Framridningen gick skitbra! Och galoppen var underbar, jag kunde korta jätte mycket och länga! Sen började vi hoppa, travhoppade ett hinder fört och det gick fint! Sen skulle vi hoppa ett oxer i galopp och då fick han hoppa av lite långt så då tyckte han att det blev lite för jobbigt så han började göra lite blandade "små"hopp, och då man inte är värdens smidigaste så åkte man av! Men det är bara att hoppa upp igen ;) Hoppade samma hinder igen och då gick det fint! Sen var det meningen att vi skulle hoppa hela banan, det gick jätte fint tills efter näst sista hindret. Då blev det lite jobbigt igen så då var det bara att hamna på backen igen, denna gång landade jag mer på rumpan och svanskotan... Tror de andra blev mer rädda än vad jag blev ;) Bara hoppa upp igen, sen resten gick fin fint! Jag tror jag ska börja ramla av lite oftare för det går så bra för mig då =D

Har även varit på sjukhuset idag och tagit spruta och blodprov, även det överlevde jag =D
Jag börjar få förhoppningar om att jag kommer överleva även om jorden går under på lördag så mycket som jag överlever ;)

feels so GOOD being BAD

Så SKÖÖN dag och så SKÖÖN vecka!
Den har varit nästintill perfekt!
Började tidigt men vad kan man göra åt det fick iallafall sluta tidígare vilket var härligt!
Sen ner på stan med vännerna en stund och leta skor, som gick såder...
Sen smsade min söta mamma och jag åkte med henne och handlade lite överallt!
Hem igen och käka lite och sticka ner till Stallet och rida Dexta! Gick otroligt bra för att vara 3:e gången! Vi red ut i skogen så skönt och vi travade tillochmed!! =D Utan att hon blev alldeles för pigg det gillar vi otroligt mycket!!

Nu sitter jag och käkar smoothie! Skit gott! =D


Det är bra men det skulle vara BÄST med dig vid min sida!


Find a really nice boy, have som really nice sex!

Otroligt lugn dag även fast det inte riktigt det var min dag...
Hade nationellt matte prov idag.. gick inte precis toppen men hoppas på G iallafall!
Fick även tillbaka SO provet vi skrev i Tisdags, det gick otroligt bra!!! =D
Vi hade ingen tyska och ingen engelska idag så slutade typ en timme tidigare! Så otroligt skönt! =D

Så mycket mer händer väll inte i mitt liv tror jag inte ^^

Nu blev jag iallafall glad för jag hittade andra säsongen av Vampire Diaries! =D

Tänkte lägga ut en bild på min kära vän och mig men det ville inte som jag ville... det fick bli en bild på fina lilla Fabian! ♥


Helgen

Har igentligen inte så mycket att skriva...
Helgen har gått så fort och jag har inte hunnit gjort något :(
Åkte i lördags morse till västerås på ungdomsledar utbildning, den här gången bodde vi inte på strömsholm utan i Kungsör på kungsörstorp, väldigt fint ställe precis vid vattnet. Och det var så underbara sängar!! Lyxiga lakan och täcket var jätte fluffigt och skönt!! =D 
Minuset är bara att det är så nedrans tråkigt att sitta still och lyssna hela dagarna! Och att man äter hela jävla tiden!!! Nu är jag iallafall klar med den och jag är utbildad ungdomsledare!!
Borde igentligen sitta och plugga samhällsekonimi nu men det får bli imorgon...


Dagen

Nu var det länge sedan sist....

Idag har jag varit hela dagen på den härliga Ekeby Ridskola! Red Domingo på förmiddagen, det såg fint ut men han är inte min favorit häst precis och inte den sortens häst jag tycker om att rida, nu låter det som om jag bara rider en slags häst men jag menar att min ridstil inte passar ihop med hästen men eftersom jag måste ändra mitt sätt att rida så är det bra att jag rider honom och det är bara att lyssna på ridläraren!
Har även hunnit med många fler saker, duchat häst, putsat sadel+träns, släppt ihopp nya hästar 2 gånger faktist och väldigt mycket mer!!!

Imorgon ska jag åka på Ungdomsledarutbildning det är sista helgen sen slipper jag den! :D
Nu ska jag titta på film!

Helgen!

Har haft en så sköön helg!
Åkte till Ekeby tidigt på morgonen igår! Skulle informera grupperna men det fick ridläraren göra för vi red ut. Jag på Woody och Silje på Strumpan! Vi red och klättrade precis som i fredags. Hade sen en ganska tråkig men skön valborg.

Idag gick jag upp vid 8 och cyklade till Ekeby, det gick väll inte så jätte bra för mig och Kristin.... Red biljettridning på förmiddagen, red Fabian, gick nog ganska bra men min sits är så jävla dålig! Jag måste göra något åt den genast!! Sen hade vi fullt upp och det blev fel och allt men det löste sig tillslut! Sen innan vi gick på lunch märkte vi att Chefen låg ner och INTE hade ätit upp sin havre, så då var vi tvungna att ficka lite betfor och magtarmsgrej sen gå ut och gå med honom så att han skulle bajsa men det var bara några kluttar som kom! Han fick stå i boxen medans vi ledde kvartar och red, red Domingo som gick såder... på slutet blev han ganska fin. Kom in igen och fixade allt, Chefen hade fortfarande inte bajsat. Vi gjorde klart allt i stallet så var det bara att gå ut och gå med honom igen, men vi hann bara gå en långsida så bajsade han! =D Så glada har vi nog aldig blivit av lit bajs ;-)

Oj nu blev det en lång text om det men men.. ;-)

RSS 2.0