Finare finns inte!

Jag älskar dig hästen!
Du är underbar!


Skit

Varför ska jag alltid börjas hoppas?
Det går aldrig som jag hoppas ändå
lika bra att ge upp

En tanke

Hur kan något ingen säger såra mer än det någon säger?


Varför ska allt vara så komplicerat?!

Det är fan inte lätt när det är svårt!
och vissa gör det ju inte lättare!

Riktigt skön dag idag iallafall, var på besök på st.eskil, och nu har jag ännu ett program som jag skulle kunna tänka mig att gå, bra eller dåligt finns det båda av!
Sen var det två lektioner sen slut! Tog då bussen ner till vilsta för att ha privatlektion, gick hyfsat bra, man kan ju hoppas på att sitsen blir bättre. Men ibland är det så mkt att tänka på, man ska: sträcka på sig men inte för mkt, man måste slappna av i låren, tårna ska vara uppåt, man ska luta sig bakåt men inte för mkt, man ska sträcka ut jumsken så man kommer ner i sadel, man ska vara "fastklistrad" i sadeln utan att klämma med benen och på något sätt ska man koppla bort armarna och axlarna från resten av kroppen så att dom är still medans resten av kroppen skumpar och en sak till jo man ska skjuta på med sitsen så att hästen går frammåt, så den som säger att när man rider så åker man ju bara med! Men jag ska säga den att det är inte det minnsta enkelt!!!!
Fodrade sen till alla så jag missade bussen och då tänkte jag ta bussen men när jag var på väg dit så ser jag en buss så då antar jag att det är den så då tänkte jag ta nästa buss så jag börgar gå saktare men sen när jag nästan är där så kommer bussen så då missade jag den med, men sen åker pappa förbi så jag slapp åka buss!
Nu borde jag plugga fast måste ducha först!!

24 Januari

Jag överlevde skolan idag med! men det var knappt, hade en hemskt jobbig idrottslektion! Förstår nu hur jävligt dåligt tränad jag är! Det är inte kul! Så då tänkte jag vara så duktig att jag skulle gå ut och springa men jag har ingen musik så då blir det inte bra!
Och Jag är grymt sugen på att rida! Det känns inte som om jag har hoppat på evigheter och det har gått hyfsat bra! På Jullovet hade jag Tomboy och han kan ju knappt galoppera så då blir man inte jätte pepp på att hoppa! Det blir iallafall ridning för min del imorgon och på torsdag och så kan man ju alltid hoppas på att det blir det på lördag och söndag oxå! :D
NU måste jag verkligen plugga engelska!

My parents, they say
Do all the fun tomorrow, do the boring stuff today
But I say that's wrong
I'll do the fun things today, and the other things can wait

Baby your a firework

Varför ska min hjärna alltid överarbeta om saker som inte ens kommer att hända?
Jag tänker att om jag tänker på en sak som jag vill ska hända tillräckligt länge så kommer det att hända, men saken är den att jag bara skapar drömmar om hur saker kan bli fast sen så blir det och inte så...
då blir man så otroligt deppig bara för att man har inbillat sig att det skulle bli!


Tomboy!

Saknar Jullovet!
Saknar att rida min lilla ponny!
Även fast det inte gick så jätte bra alla gånger, så finns det inte så många finare!
Fast han inte har någon galopp så kan man faktist skritta och trava ;)
Han visar att alla inte är perfecta men alla är bra!

Du är finast!! <3





14 januari

Känner just nu att jag har lust att ta tag i whisky flaskan som står i skåpet och klunka i mig det!!!
Orkar inte tänka just nu, och det skulle underlätta om man slapp! Varför kan det inte finnas ett facit till alla frågor som jag har??!! Skulle vara jävligt skönt!!!!

Sitter och kollar på kläder och hittade ett par skit snygga jeansleggings!! fast sen kollade jag på priset, vilket alltid är ett misstag, och då var det LITE över vad min plånbok skulle klara av!!
BAJSKORV!
Någon som vet någonstans dom säljer fina skrivböker?? inte bara en bok med sidor utan lite speciella

Nu ska jag fortsätta kolla runt och kanske blir det en film om jag känner för det!

Space maker eller pace maker?


Den svåra frågan!

(bland många svåra frågor)

Jullovet är slut och jag börjar känna lite panik här!
Vet inte vad jag ska välja för gynasium och jag har heller ingen lust att bestämma det just nu!
Fan att det ska vara så svårt, jag vet ungefär vad jag vill göra men det finns ingen sån linje i min lilla stad bara en och den vill jag INTE gå på!
Sen finns det såna gymnasium utanför stan. Men då måste man fixa bostad och och lämna alla som man känner men det vill jag inte!!!!!!!!
FAN VAD JAG HATAR GYMNASIEVAL!!!!!
Det är tanken på att om jag inte väljer den linjen så kommer jag inte ha samma chanser när jag blir större men om jag väljer den linjen så kan jag inte plugga vider på så många saker efter gymnasiet och tänk då om jag inte vill göra det som jag höll på med under gymnasiet då måste jag först plugga upp allting och sen plugga på det jag vill bli!!

Fan det blir inte bra!
Och så tänker jag om jag flyttar härifrån så kanske jag missar massa chanser men om jag stannar kvar här så kanske jag missar chanser så den svåra frågan är:
FLYTTA eller INTE flytta?!

Love is not easy

If God can't save us,
who can?

Smiling but we are close to tears


RSS 2.0