091229

Ojojoj vad dålig jag har varit på att skriva nu. Igentligen har jag väll ínte gjort så mycket bara varit i stallet nästan varje dag, ridit och inte gjort någonting det är ju trots allt jullov. Hoppas alla har haft en bra jul. Imorgon blir det stallet och rida igen, jag tog med mig kameran till stallet en dag och det blev ganska många bilder men jag har inte lagt in dom på datorn än och nu sitter jag vid fel dator så ni får klara er utan bilder idag.

God Jul!







Tänkte bara säga God Jul! Jag vet inte om det blir något inlägg imorgon.

091222

Idag blev det julklappshandel hela dagen och jag kan säga att man blir ganska trött av att gå på stan hela dagen. Har köpt julklappar till alla nu och även en klänning till mig själv. Senare blir det att kanske ställa in julgranen och imorgon blir det kanske stallet. Var i stallet i går också gjorde inte så mycket där hade bara lite kul!
Nu ska jag gå och slå in paket!


Kamera:Nikon d5000


091215

Nu är man nyducha och ren. Det har snöat nästan hela natten och hela dagen, det är massor av snö nu och det är underbart! Jag tror det är typ en decimeter eller så tar jag i lite mycket, och på fredag slutar skolan. Det ska bli så underbart. Men är det bara jag som är efter jag har inte köpt en enda julklapp än :o Jag tänker varje år att jag ska börja tidigt med att köpa det men det blir aldrig så.
Våran engelska lärare är lite rolig för vi spelade snövit som teater i 6an och då filmade hon oss så idag på lektionen satte hon på den, haha vi var inte ens bra!
Nu ska jag nog sätta mig framför tvn ett tag! Godnatt.

bak, psyk och stjärn pappan

Nu när syrran varit och bloggat så tänkte jag själv ta en paus i pluggandet och kasta in lite bilder från i går och kanske några från sälen, se och njuuut!












(det blev inga bilder från sälen)


gästbloggare

ja visst, jag kände för att sätta mig in i denna "gigantiska" blogg och lämna ett avtryck.
nej skämt och sido, Majken sitter och skriver kemi så flitigt och hon är så usel på att skriva här så jag tänkte att då kan ju jag göra det åt henne. Patetiskt (jo visst) ;)

nu har jag då skrivit några rader så varför inte sluta?

Lämnar ett av tryck med en sexig man nedan,
DAMN



mooe


091212

Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera, men det har varit väldigt mycket den här veckan.
Vad tycker ni om idol då? Var det rätt att Erik vann? Det tyvker iallafall jag!
Men nu ska jag ta och spela lite The Sims, ha en bra kväll!

Ps. Det snöade idag, det var inte mycket men lite.

Äntligen kallt!

Tänkte bara säga att jag ska åka bort och åka snowboard i några dagar så det kommer inte bli något bloggande förrens på måndag, men då kommer det förhoppningsvis mycket bilder.

Idag var det skolan, jag hade utvecklings samtal. Det gick ju som utvecklings samtal brukar gå. Hade konfirmationen sen och då skulle jag måla en ängel som stog i en dörröppning så jag ritade massa färg med en ram runt. Vet ni vad en sa att det liknade som, som ett fyverkeri i ett fotbolls mål. Är man inte dålig på att måla då? haha. Ne nu borde jag faktis plugga, har SO uppsats och tyska prov tills på tisdag, och jag har inte kommit långt.

Justja jag har börjat med en ny design, nu har jag iallafall kommit på vilka färger jag ska ha sen får vi se hur lång tid det kommer att ta att fixa resten.

Ha det bra så länge!


Kamera Nikon d5000         Fotograf: Jag

RSS 2.0