100227

Hej hej allihoppa!
Kom hem igår kväll efter ganska många timmar i bilen. Jag har iallafall haft en helt underbar vecka och vi har åkt skidor nästan varje dag (snowboard för min del). Jag har även åkt skoter och tolkat med längdskidor, haha.
 
Imorgon börjar skolan och jag ser verkligen inte fram emot det! Jag är bara så trött på skolan nu.
Jag har tagit ganska så mycket bilder men ni får se dom någon annan dag när jag har rensat lite och laddat in alla på datorn.


Ojojoj...

...ojojoj! vad dålig jag har varit på att skriva här nu,men denna vecka har det varit väldigt mycket i skolan så ibland hinner man bara inte. ag fick sportlov idag. Hur skönt som helst, så imrogon bär det av till fjälls. Härligt härligt. Jag kommer tyvärr inte kunna skriva något på hela veckan för det finns inge internet där uppe.








Detta blir nog det sista inlägget innan jag åker så ha det bra allihoppa! Hejdå!



Tjenixen...

...(ibland måste man få skriva konstiga hälsningar) SOm vanligt var det skolan idag ,men jag åkte ner på stan efter skolan och köpte en tröja och en present till systser som fyller på lördag. Har nästan precis kollat klart på lejon kungen 2.
Imorgon blir det skolan och sen stallet!


- Det är någonting han gömmer, jag undrar vad det är. Han vill inte bli kung och ändå är han född till det!




100206

Hejhej!
Nu har jag precis ätit klart min frukost, igår hade jag en väldigt trevlig kväll med vänner. Innan det hade jag privat lektion och det gick faktist bra!
Idag ska jag åka till stallet på något möte sen blir det väll mer saker när man väl är där.


Det blev en bild iallafall!


Hur mår jag igentligen?

Ibland undrar jag faktist hur jag mår. Ett exempel, jag hade tänkt några dagar att jag skulle ta ut pengar idag jag tänkte det imorse och jag tänkte det i skolan men nu är jag så smart att när jag sitter på bussen till stan, vet ni vad jag kommer på? att jag inte har mitt kort med mig, det sega är att jag hela tiden har tänkt det och jag tänkte att jag hade med mig det men det låg fortfarande hemma när jag gick till skolan. Herregud!
Men det gorde inte så mycket jag får ta ut det någon annan dag bara.

Hahaha

Nu märkte jag en sak med det nya "utseendet" på översikten, det finns ingen statistik knapp på sidan bara längre upp. jag har alltid tryckt på den på sidan, MITT LIV GÅR UNDER! haha nej nu skojade Mays bara lite xD

vilket cp inlägg!

RSS 2.0