happy face

Fick sms om att min telefon funkar nu! Han har typ fixat så att den inte är cp heller!! Den kanske är bättre än innan till och med :D Glad jag blir!!!

jag är duktig...

Det här går inte bra... Har haft 3 veckor på mig att börja med en uppsats, nu sista veckan känner jag att det börjar bli lite ont om tid då jag inte ens har kommit på något ämne... Inte finns det mycket fakta att hitta heller. Faaaan, ångest!!
Får väll skylla mig själv lite grann eftersom jag sitter och kollar på hoppningen istället... Men det går inte så bra när läraren är sjuk sista lektionen så inte mitt fel trots allt!!!!!!!!!!!

fuck vad kissnödig!!!

Idag var det tillbaka till skolan då... Inte hände det något speciellt. Träning, onödig lektion och film! Väldigt lungt med andra ord.
Har precis kollat klart på Göteborg Trophy och ska nog kolla på Grandprix hoppningen nu!
Det är min måndag kväll det ;)

And i'm a goddamn coward, but then again so are you!

Trevlig kväll idag med, först årsmöte och fick ett diplom för att jag varit "en god kamrat"! Gjorde helt klart min kväll och typ hela veckan! Lycklig tjej kan man säga!
Sen blev det god och trevlig middag efter det och kom hem för ett tag sen! Ska nog kolla på någon film nu!
Snart kanske min mobil funkar oxå förhoppningsvis!!!

Underbar dag!

Har precis kommit ut ur duchen efter en skön dag i stallet.
Började tidigt, mockade och fixade lite små saker. Red Phingemang idag igen och oj vad underbart det är! Red på volter och tränade galoppfattningar, tränade på att rida öppnor både skritt och trav, testade även i galopp och det gick ricktigt bra. Duktig liten polle! Ibland känns det bara för bra!
Vi fixade lite till och åkte sen på lunch!
På eftermiddagen var det hoppkurs och jag hjälpte till och var hinderhöjare, sen blev det även en uteritt i det underbara vädret. Hästarna var lite halv vilda men vad gör det?!
Nu sitter jag som sagt och ska gå ner och käka, bästa borde komma snart tycker jag!
Vi får se vad som händer ikväll! Hoppas att det inte blir mycket sömn inatt iallafall ;)

Don't you dare look out you're window

Väldigt bra dag, tycker om såna dagar man har fullt upp på! Känns att man gör nytta då!
Var först till ishallen en stund och kollade när fina vännerna gled runt på isen, åkte vidare till Ekeby och red lektion på Phinemang, gick riktigt bra faktist! Så underbart när det går så bra!
Sen vidare till vilsta och rida en till lektion, denna gång på Brandy. Gick bättre än vad jag hade väntat mig så helt okej där med.
Imorgon blir jag hämtad vid 7 för att åka till stallet, myyys!
Sen får vi se vad som händer resten av dagen!

You said you felt so happy you could die!

Dan igår började bra, och slutade riktigt bra! Där imellan var det väll lite såder...
Men vi börjar med det bra!
Hoppade som sagt Musse igår och det gick riktigt grymt, han är en häst som blir väldigt fram tung och galoppen är extremt svår att sitta i! Men det gick och han hoppade riktigt bra, första rundan så gick det mesta bra, mellan de sista två hindrena så blev han lite stark och snabb och jag han inte hämta tillbaka honom så det gick lite fort. Men sista rundan gick det skitbra, då lyssnade han mkt bättre mellan de två sista, lite för mycket nästan så sista språnget blev inte toppen men men... Överlag gick det över förväntan!
Sen gick det utför... Missade bussen med några meter, sen gick telefonen min sönder... Jag gjorde inte ens nått med den utan den bara stängde av sig själv och går inte att starta sen :(
Har nu en gammal samsung med knappar... vet inte vad jag ska göra med den andra?!
Åkte till ekeby och jobbade det gick som tur var väldigt bra, och så slutade kvällen hemma hos bästa! Vet inte riktigt hur vi lyckdes men vi somnade vid halv 1 och vaknade halv 1... vi har aldrig varit såna som sover länge :o förut vaknade vi alltid vid 9 typ, vad har hänt med oss?
Har fixat tid hos guldfynd nu så nästa vecka blir det nya smycken :D
Fullt upp imorgon, skönt det! tycker om såna dagar!

Hoppa!!

Hatar när man vill vara på två ställen samtidigt...
Man vill göra så mycket i livet men alltid måste man välja...
Längtar tills jag får körkort, då fan ska jag göra allt! :D
Sov skit inatt, kunde först inte somna sen så vaknade jag och kunde knappt somna om igen...
Nu blir det att gå upp och käka frukost, sen äntligen hoppa!!! :D
Förhoppningsvis går det lite bättre än det där ;) Förlåt för att det är så sjukt dålig kvalite, men övre språnget är grymt!

I'm a fucking hater!

I'm going to destroy everything, cause your supposed to destroy everything that destroys you! But what if I can't destroy everything befor it's destroying me... Then I'm destroyed.
And everything is destroying me!
Lets be fucked up!

Morning

Det här var ju kul....
Vaknade för typ en halvtimme sen och var pigg, konstigt med tanke på att jag sovit sen ungefär halv 7!
Alla andra ligger och sover och är allmänt tråkiga, jag sitter på golvet och läser bloggar. Roligare morgon har man ju haft...
Kan dom inte bara vakna??
Kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt... Men det blev grymt ändå!
Idag blir det att diska och städa ungefär, roligare kan man ju knappast ha... Sova kommer jag nog också göra!
Måste ta tag i det här med att söka jobb under lovet också!!
Det var allt för nu, ska gå och kolla om någon vaknar snart!!!

.

Fan också, filmer och tv är rena sömnpillret för mig! Tänkte att jag skulle kolla på Seven pounds idag, jag satte mig skönt i soffan med en filt, efter en stund la jag mig ner, efter någon minut sov jag... Samma sak var det igår när Max och jag skulle kolla på Troja.
Vad är det för fel på mig??
Nu sitter jag iallfall i sängen och ska sova... Klockan är 12 på en fredag, duktigt!
Morgondagen blir nog bättre förhoppningsvis!

Now you're just somebody that I used to know!

Sitter i skolan och känner mig lite halv stolt, gjorde en redovisning som jag jobbat med idag, haha. Inte för det var särskilt bra eller det var knappt en redovisning men men... Jag tycker jag var duktig som gjorde det bara!
Ridningen igår, gick verkligen inte bra... Blir så trött på mig själv för att det aldrig går! Hoppas dressyr kursen nästa vecka hjälper nått!
Myste med bror på kvällen, det var meningen att vi skulle kolla på film men båda somnade... Vaknade av att mamma och Moa kom hem och började ta kort på oss, snällt där!
Finns ändå ingen bättre känsla än när allt fungerar!

Morgon

Dålig jag är då!
Jag började skriva ett inlägg igår men jag skrev aldrig klart det och därmed blev det inget igår...
Det blev ingen sovmorgon igår för min del, hade extra lektion i matte. Det gick faktist bra, sen var jag kvar ungefär en timme och pluggade ännu mer matte. Hemma skrev jag typ 1000 ord på en diskussion. Det går bra nu.
Håller just nu på att tagga upp mig inför idrotten som någon väldigt rolig typ hade bestämmt att vi skulle åka till badhuset... Så sjukt tråkigt.
Ska gå ner och borsta tänderna nu!

Saker förändras, jag vet, men jag hatar det lika mycket för det!

Bara för att jag saknar er mina tjejer!
Jag saknar "oss"!!
Mer än ni anar!

I don't know how I got here?!

Även om du inte tror det, så är du i mina tankar oftare än jag vill!

fuck world!

http://www.youtube.com/watch?v=eVsCnk1b5qc&feature=share
Helt sjukt. Vuxna männiksor är sjuka! De blir arga på sina barn när de gör tvärt emot vad dom säger, men det är exakt det de vuxna gör! De säger åt oss att dela med oss, att inte slåss, att inte misshandla andra varelser och framför allt att respektera andra! Vad är det första dom går och gör? Jo dom är giriga, dom krigar, dom dödar så många djur av en art så den dör ut, så den försvinner, kommer aldrig mer komma tillbaka till jorden och leva här, på grund av vaddå?? för att nån rikjävel tycker att ett elefanthuvud på väggen och en tigermatta på sitt jävlagolv är mer värt än att få se dessa varelser leva! Vissa verkar anse att det är viktigare att vi stoppar i äcklig palmolja som skadar oss är viktigare än att djuren som lever i djungeln och som är anpassade till att leva ett liv i djungeln ska bli tvugna att flytta på sig och trycka ihop sig på en ännu mindre del som fortfrande är djungel!
Är det viktigare att köpa den där snygga väskan som kostar en förmögenhet bara för att det står ett märke på den och som du kommer att använda max 3 gånger som har tillverkats av en mamma med 5 barn i Afrika bara för att få ett riskorn till lön medans designern till väskan sitter och tjänar miljoner på att rita den?? Är det verkligen värt det då???
Det är sjukt! Det är sjukt hur en 12 åring kan förstå sig på världen bättre än en vuxen som anser sig själv vara påläst, allmänutbildad, han har säkert fått nån doktorsexamen också och gått på nån rik skola. För att lära sig vaddå? att på enklast sätt tjäna mest pengar, eller hur man tillverkar flest varor men förlora minst pengar! Hade det inte varit bättre om dom då lärde sig hur man kunde framställa varor som släppte ut minsta möjliga naturgifterna, eller om alla slog sina jävligt klocka huvud ihop kanske dom skulle kunna komma på hur man får en bil att gå helt miljövänligt, då kanske dom skulle inse att man inte behöver kriga, utan man kan finna en balans i världen. Men sen finns det ju dessa människor som har maktbehov och är så JÄVLA egenkära att dom bara ser sig själva och anser att dom är så jävla bra så dom ska ha det så jävla mycket bättre än alla andra!!! 
Så dom bara måste trycka ner andra tills deras uppsvälda egohuvuden är så långt upp så att deras pradaklädda fötter inte nuddar backen längre!!!
FUCK HUMAN!!
Med dessa ord säger jag GODNATT!!

Movie time med sallad och fuckad tv!

Sitter ensam i soffan, äter sallad och kollar film på en hackig tv. Mysigare blir det ju inte... bara det att det är tråkigt ensam, det finns inget annat hemma att äta än sallad och alla kanaler funkar bra utom den jag ska kolla på!
Var på bio tidigar ikväll, mysigt det! Filmen var väll såder...
Nu fuckar tvn ut tottalt när filmen började igen, ledsen jag blir! :( MEn jag är ju bäst så jag fixade det med mina ninja moves :D
Now back to the movie!

I don't know the answere

Mitt huvud är tomt...
Väldigt annorlunda för att vara mig!
Ledig imorgon iallafall! Skönt det!

I'm sorry for that night!

In Dreams We Never Stop Living
In Life We Never Stop Dreaming



älskar bilder!

Hatar när man inte har nån lust att göra nått. Eller när man inte orkar göra nått. Borde skriva jätte mycket igentligen eftersom det ska vara klart nästa vecka och jag har skrivit typ 300 ord... en del kvar!
Men orkar verkligen inte, blev helt slut efter idrotten och så ska man försöka plugga!
Jobbade i helgen, gick fint. Red Phinemang gick inte så bra... ska ge upp ridningen kommer ju aldrig gå...
Myste med syster igår kväll! Hon är bäst!
Måste fortsätta nu... Hade inte ens skrivit 300 ord...

Hold onto this lullaby

Don't you dare look out your window darling
Everything's on fire















I go back to december all night!

Har matte som vanligt på torsdagar, och som vanligt är det lika tråkigt och jag fattar inget.
Allt är som vanligt alltså.
Jag fokuserar inte särskilt mycket utan sitter och tänker på annat, inte lätt det här!
Tänker på den här skiten till sommarjobb, kommer aldrig att hitta nått som det känns just nu...
Har inte skrivit nått cv än heller, tänkte ta tag i det när jag kommer hem idag!
Ska vara lite duktig!
Vill verkligen hitta ett jobb till i sommar, måste ha pengar och orkar inte vara hemma!!
Så nån vänlig själ där ute som har ett till övers får mer än gärna ge det till mig. Skulle glädja mig något otroligt!!
Nu tillbaka till 2x-1>7... men först bild på fina ponnyn!

02-02-12

Godmorgon!
Riktig skön morgon faktist, helt ensam och musik på högsta volym. Svårt att starta dagen på bättre sätt!
Ska snart ta bussen till Forever, en timmes spinning så här på morgonen är ju helt okej...
Sen matte på det... Hemsk dag!
Red ju igår, gick ganska bra faktist. Inte bästa sprången men det blev skillnad när jag ville förändra!

Tänkte skriva mer men kollade på klockan och insåg att jag måste skynda mig lite!!

RSS 2.0