Fina ponnysar!

Skrev ett inlägg från telefonen men när jag publicerade det så las bara bilderna upp.. Blogg.se på telefonen fungerar verkligen inte bra!

Sitter på tyskan och har det så bra som vanligt!
Hade något oförberett prov, gick ju grym!!

Red Garron imorse, han var väldigt lugn i skritten men i traven sprang han iväg väldigt mycket. Men efter lite övergångar och ha jobbat ett tag så blev det helt skillnad och han blev jättelungn även i traven.

Red Fionn också. Det gick jättebra! Han var jättefin faktist och han jobbade på bra!

Det är ungefär istid i skolan så jag håller på att frysa ihjäl bara så att ni vet!

 

Come back and tell me why!

Konstigt hur vissa kan bygga upp dig så mycket bara för att nästa minut riva ner dig igen.

I know something I didn't know before!

Vart en meningslös dag i skolan, var hemma innan 11 till och med. Hade bara teori på idrotten vilket var lika tråkigt som vanligt!
Cyklade ut och skrittade en sväng på Favvis, hoppas att hon får fortsätta vara hel nu så att vi kan börja träna!!
Tillbringade eftermiddagen med Märta på ekeby, tvättade häst och putsade saker. Det borde max ha tagit 2 timmar men för oss som är så sjukt snabba var vi inte hemma förrens vid halv 10... Men ibland behöver man inte vara så snabb om jag får säga! Trevligt var det iallafall!
 
Har gått runt och sjungit på samma mening hela kvällen, tror att alla börjar tröttna lite på mig.. Hehe! 

We got a lot to learn!

Hann med mycket på eftermiddagen idag. Tog det bara lungt hela morgonen, städade ocg fixade lite. 
Övningskörde typ 1 timme med pappa, körde runt överallt. Till och med på stan!! Red ut på Coffee, ingen ofrivillig avsittning idag! Åkte sen till vilsta och kantrade Rookie, känns att han börjar bli starkare nu!
Blir kortdag imorgon, tror vi slutar runt 10!
 
Nu ska jag sova!!!

Just nu!

Promenerar hem från vilsta! Riktigt skönt!


Everything has changed

Lång dag som vanligt! Har varit hemskaste höstvädret, regnat verkligen hela dagen... Inte vidare mysigt när man jobbar i stall. Vart klara med stallet ganska fort på förmiddagen sen gick eftermiddan jättefort. Red ut på Strumpan i regnet. Det gick bra ända tills vi var nästan på stallbaken då en liten pojke skrämde henne så hon gjorde världens luftsprång efter varandra och jag hamnade på backen. Höll i mig i halsen på något sätt så hamnade på fötterna, tur det. Hade kunna gått mycket värre än vad det gjorde!! Red ut på Star också, det var mysigt. Vi både travade och gallopperade, så härligt! 
Var riktigt blöt efter de två uteritterna i regn.. Sen var det bara att hoppa upp på Garron och rida honom en stund. Traven gick inte så jättebra.. Men galoppen gick riktigt bra, han kändes jättelungn och gick i en fin form. 
Efter det var det inte så mycket kvar i stallet utan det var bara att mocka det sista, sopa och sen ta in dem. Fionn hade lyckats gjort illa sig på något sätt. Hade ett skrapsår längs hela nosryggen och hade ett jack precis under ögat ungefär... Den fina lilla ponnyn! Tror det blev bra tillslut!
Sen var det slut på den dagen! Kommer äntligen få sova imorgon!! Därför kommer jag vakna tidigt ändå...
 

Jobb

Trodde verkligen att jag skulle få sova imorgon bitti! Men nej nej, blir tvungen att gå upp och jobba ändå. Inte jättetaggad känns det som just nu... Men men.


Friday!

Fattar knappt att det redan är fredag! Veckorna går så sjukt fort, nyss var det måndag...
Snart är det lov vilket gör nästa vecka uthärdlig!
Har engelska nu med en vikarie, han är konstig och dålig... Sista lektionen idag iallafall så det funkar!

Turkey!

Har äntligen lyckats ladda över bilderna från den lilla kameran som vi hade med oss till Turkiet!
Så nu kommer massa bilder därifrån! Saknar det som fan!
 
Pappa och jag ser något väldigt intressant...
 
Pappa leker något!
 
Min födelsedag! 
 
 
Sötaste sällskapet vid maten!
 
 
 

Kaos!

Tyskan suger grovt idag!

Hade en bra morgon iallafall. Red först på Fionn, gick inte jätte bra. Han hade inte gått på två dagar och han ville mest springa och det blev inte så bra...
Red Garron också, det gick bättre. Han vart faktist väldigt fin och jag börjar lära mig hur han fungerar nu! Roligt roligt!

Är hungrig... ingen lunch idag, inte bra alls!

Mys katt!


Say you're sorry, that face of an angel comes out

Började skriva två inlägg från telefonen imorse, men la aldrig upp något av det. Blev faktist förvånad när jag gick in nu och insåg att jag inte hade uppdaterat imorse, trodde verkligen att jag gjorde det. 
Iallafall, har verkligen en varit en hel helg full med stallet. Jobbade hela dagen igår, vilket gick bra. Bara att det var en väääldigt lång dag. Red Garron en snabbis vilket faktist gick väldigt bra. Red även ut på Coffee en sväng och det gick också förvånansvärt bra! Skötte sig hela tiden.
Övningskörde för första gången idag!!! Pappa tvingade mig att köra ända hemmifrån, trodde verkligen att vi skulle dö (eller iallafall bli allvarligt skadade). Men det gick riktigt bra faktist. Körde ner till industriområdet och körde där ganska länge. Körde sen till vilsta också. Om jag ska säga det själv så var jag grym!! Riktigt kul var det också!!
 
Kantrade med Rookie, han var duktig. Gjorde precis som han skulle och gallopperade runt! Roliga var en gång när vi gallopperade på och så klappade jag honom på halsen och då fick han för sig något väldigt konstigt och gjorde nått hopp och helt plötsligt hade vi bytt gallopp, konstig häst det där... 
Åkte till Ekeby och red ut på Strumpan en kortare sväng. Hon skötte sig också, iprincip hela vägen... När vi var på väg hem så gick vi förbi en blå konteiner, hon brydde sig inte om den när vi gick föbi den, men när vi hade kommit förbi så fick hon för sig något och gjorde världens bocksprång.. ibland undrar man vad som far igenom de där hästarnas huvuden..
Red Garron också, han var inte alls lika bra idag som igår... Dels för att det var fullt i ridhuset och vi gjorde en väldigt kaosig övning. Men ibland sprang han jättefort och helt plötsligt kunde han dra ner huvudet och bli helt av, det fanns liksom inget mellan läge. Men i slutet blev han faktist helt okej och travade på fint. 
Hade möte efter det och fixade massa annat. Kom hem kanske strax innan 7 idag med. 
Ska bli skönt att sova snart. 
 
Vet att det blev väldigt långt och inte särskilt intressant text... Ingen bryr sig väll riktigt om hur hästarna var att rida??
Därför får ni njuta av två bilder på mina fina vänner som jag tycker om väldigt mycket!
 

Sovdags för länge sedan!

Jag borde verkligen sova just nu! Eller iallafall vara påväg att sova.. just nu är jag inget av det. Vilket är illa!
Har stallet hela dagen imorgon och ska upp om cirka 6 timmar... 
 

If you love it like I lovet it.

Äntligen hemma och har hunnit blivit varm igen!
Startade dagen bäst genom en uteritt på Strumpan, väldigt trevligt sällskap också. Tror aldrig jag har lärt mig så mycket på en uteritt, haha! Hjälpte till att klippa Burre, sen var det dags att åka till skolan.. Var helt okej i skolan ändå. Åkte till vilsta och red ut på Rookie, han skötte sig fint han med. Väldigt kallt var det bara... Måste snart börja använda vinterjackan när rider, kommer frysa ihjäl annars. 
Ska till tandläkaren imorgon... Känns så jävla roligt!
 
Bara för att jag vill åka bräda också ja! 

Why does it feel so good but hurt so bad?!


Skrivit klart!

Så skönt!!
Har skrivit en uppgift om kapitalism och skrivit klart en grej på engelskan. Lämnat in båda och känner nu för att inte göra nått resten av veckan! Haha nej men det känns jävligt skönt att ha det klart eftersom de skulle vara inne, då behöver jag inte tänka på det imorgon. Och talet är allt klart med och jag har fått betyg på, så skönt att det är över.
Har inge mer plugg den här veckan tror jag. Förhoppningsvis iallafall!
 

She's the man!

Känner för att ligga här resten av dan! Har gjort tillräckligt för idag enligt mig!!


You got me dreaming of a life anyone would die for!

Skrev ett inlägg om min dag.. Antagligen ansåg datorn att det inte var något intressant eftersom bara rubriken till det inlägget kom upp...

Orkar inte skriva något nytt... Har iallafall ridigt både Rookie och Strumpan idag, och badat Magic!

Nu ska jag sova, Godnatt!


Just listen to your heart!

Efter två dagar som inte börjat bra alls och inte varit så jätte bra heller så blev det vändning idag.
Hade satt typ 5 alarms så att jag verkligen skulle vakna idag, gjorde det redan efter första. Vet inte riktigt vad som hände dom andra dagarna...
Började iallafall denna dag på bästa sätt! Åkte ut till Ekeby, släppte ut hästar, mockade och red först en tur ute och sen en sväng i ridhuset. Det var första gången jag red honom ordentligt och i början gick det inte jättebra men tillslut hittade jag knapparna mer och mer och han blev riktigt fin! 
Åkte till skolan och hade entepenörskap en stund och sen UF- mässa-grej. 
Red ut på Rookie en snabbis efter skolan också, blev inte så jätte lång tur men men. 
Sovmorgon imorgon vilket jag ser fram emot! Skolan en stund, sen till vilsta för att rida Rookie en sväng och sen rida lektion. Blir nog en bra dag imorgon också!!
 
Gammal bild på den finaste ponnyn!

Fuuck

Hur fan lyckas jag???
Försov mig idag med..
Två dagar i rad är inte bra!!


This is a small town!

Precis ridigt på en motvillig ponny, båda blev trötta och skitiga iallafall.. Underbara höst! ❤


Lyckat!

Försov mig i morse... Vaknade av att jag fick sms, ibland lyckas jag fan!
Behövde inte ha tal idag heller... Det var så många som skulle hålla idag så alla hann inte! Får göra det på fredag istället.
Ska snart cykla iväg och rida på Mira, hoppas det går fint!
 
Blir lite små plugg ikväll.
Snygg människa asså!!

yepyep sömn behövs!

Är nu äntligen klar med talet och allting!! eller inte precis allt.. har inte skrivit den där rapporten man ska skicka in.. kanske jag hinner skriva imorgon!! 
Har inte heller tagit tid på hur lång tid det tar eller nått sånt... Men förhoppningsvis tar det längre än 3 minuter! 
Nu ska jag sova för jag ska upp om 4,5 timmar.. GRYMT!!
 
Skriver om tävlingen imorgon!!
Godnatt!
 

RSS 2.0