Twilight saga inlägg!

Såg nyss på twilightsweden.se att New Moon kommer midnattvisas på vissa sf biografer. Den 19 november, det är nästan ett helt dygn innan den släpps på riktigt! Då ska dom visa både Twilight och New Moon! och mellan filmerna ska dom ha typ utlittningar av Twilight saga saker. Helt underbart. Längtar som f*n tills den kommer ut. På onsdag kommer New Moon soundtrack ut också! 
Men bilderna man har fått sett på Volturi och The Wolfpack är precis som jag har tänkt mig, dom har hittat dom perfekta skåderspelarna! Speciellt Alec och Jane är precis som jag har tänkt mig, dom spelas av Cameron Bright och Dakota Fanning! 

The Wolfpack!


  

Härlig!

Kom hem från Linda för ett tag sen! Vi spelade monopol och JAG vann! (fast vi spelade aldrig klart, haha)
Kollade på idol och Tove, Erika, Erik och Nicklas är faktist bäst! Fast Rabih ser ut som en stor bumbibjörn, och det är något med Calle som är härligt. Fast Eddie ser ju inte så dålig ut!

I skolan idag var det några från någon fritidsgård som ska öppna tror jag, dom var fett härliga =)
Ska gå ner och kolla klart på idol nu!

Datormus, engelska, design och Takida

Sitter här där det är iskallt och lyssnar på Takida, är helt galen i deras ny album!
Borde igentligen plugga men sitter istället och kollar på kamror och bloggdesigner, jag tror jag har kommit på hur jag vill ha nu ska jag bara få det som jag vill eller så vill jag ha det på flera sätt men jag vet ändå inte, haha!
Min datamus håller på att skita sig man måste trycka skit många gånger för att den ska klicka! Det är nog dags att skaffa en ny.
Nej nu måste jag verkligen plugga.


Stackars katt!

Idag har det blivit städat på mitt lilla rum =) Det var inte så frächt innan.
Tjockisen (Rambo) är sjuk kan man säga han har fått ett lite sår på ryggen så han tycker så synd om sig själv och ligger i mitt rum och sover som han har gjort nästan hela dagen! Men han ser ju inte så mycket bättre ut när han har bandage runt frambenen och upp på ryggen för det varar, min "lilla" älskling.
Syster och jag var nere till konsum och handlade vinettaglass och schokladsås och pepsi max så nu har vi fettat oss, GOTT!
Senare blir det nog bara att slappa och titta på tv.


Tjockisen Rambo!


Twilight

"It's twilight," Edward noted. "It's the safest time for us. The easiest time. But also the saddest, in a way... the end of another day, the return of the night. Darkness is so predictabel, don't you think?"
"I like the night," Bella replied. "Without the dark, we'd never see the stars."


Tower bridge!


091005

Tjo tjo alla glada!

Idag har väll varit som nästan exact alla andra (lång) tråkiga dagar i skolan, fast nu är ju brassa hemma. Jag hade iallafall sovmorgon i morse det var riktigt skönt, men jag är ju så smart så jag sätter klockan på typ en timmes tidigare än vad jag behöver. Sen var jag så duktig så jag halkade på idrotten och slog i höften och gledskrapade knät ni vet som man kan gör på idrottsgolv när man glider och så svider såren. Jag tycker faktist jag ska få nobel pris i smarthet!
Kattungarna har fått för sig att det är kul att kissa i ett hörn där dom inte ska kissa, så nu har mamma ställt dit en balja men då kissar dom ju i den istellet men det är bättre än på golvet, HAHA!
Jag ska göra om min desing! Det har jag bestämt mig för men jag vet bara inte hur den ska se ut och vilka färger det ska vara?!
Syster visade mig ett jätte sött klipp. Dom födde upp ett lejon sen så släppte dom ut den när den blev äldre och efter ett år åkte dom för att träffa honom. Folk sa att han inte skulle känna igen dom. Fan vad lycklig man blir!




091004

Hejhej!

Hann inte vara inne något igår. Var och kollade på fotboll i stockholm, och det var RIKTIGT kallt! Fast dom som jag ville skulle vinna van inte.
Idag blev det först upp vid 9 och sen sticka iväg till kyrkan (på någonmässa, måste gå på 12st eftersom jag konfimerar mig). Sen blev det hem och plugga och sen till stallet. Nu ska jag gå ner och se om det finns något roligt på tv!

 


blink blink!


Bloggdesin!

Jag vill ändra min blogg desin!
Jaha nu ska vi se hur det kommer gå! Jag "äger" på det, haha.

091001

Idag blev det väldigt slö dag i skolan. Orkade inte göra särskilt göra mycket. Hade tyska prov, läs och hörförståelse. Det gick väll bajs! 
Ridningen var riktigt kul! Vi hade voltige, det är inte ofta man har det! Det blir ju inte så mycket rida och så tog det lite tid! 
Det är första oktober idag kom jag på, men det kändes inte som det imorse, då var det typ november, eller bruka det vara så här kallt 1 oktober?  
Nu måste jag plugga lite mer.


Hmm... du smakar inte så jätte gott! Jag föredrar kyckling!





RSS 2.0