Nattligt inlägg!

Hahaha det är verkligen något fel på mig...
Sitter i sängen och skrattar för mig själv för att jag finner allt väldigt roligt den här tiden på dygnet...
Klockan är ett och jag är sjukt hyper, inte bra! borde egentligen sova eftersom jag ska gå upp om typ 6 timmar, tagga!!

Men eftersom jag ändå skriver här så kan jag ju berätta om min dag eftersom jag vet att ni tycker det är sååå interessant!

Gick upp runt halv 12 så hela förmiddagen hade försvunnit, men skönt var det!!
Cyklade ut till stallet och mockade och fixade höt och allt, orkade inte rida ett helt pass på banan så jag red ut ca 40 minuter, vägen jag red på var ganska bred så jag tänkte att vi kunde jobba lite sidvärts så fick vi ut något av det!
Men det gick såder med det... så fort jag tog tyglarna och la till skänkeln så var det antigen "vi springer FOOORT", "jag flyttar rumpan" eller "vi taktar"... inte de bästa rektionerna... Jaja roligt var det iallfall. Gick in och red en liten stund i ridhuset efter och då var han riktigt fin, speciellt första galoppfattningen blev riktigt bra :D

Vet inte om det där var så lätt att förstå... Haha jag vet knappt vad jag skriver, men så kan det vara :D


Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen.

Klockan är strax efter 4 och jag är fortfarande vaken.... Eller eftersom hela familjen var på konsert i Rättvik så sov jag hela vägen upp och en bra bit på vägen hem, då är det kanske inte så konstigt att jag fortfarande är vaken! Det är iallafall redan ljust ute och ganska varmt tror jag! . Red Molle idag, var sjukt varmt! Han gick inte jätte bra, han lyssnar så dåligt i övergångarna så då känns allt skit... Vet inte riktigt vad man ska göra åt det?! Max följde iallafall med mig till stallet, söt bror man har, han fick mocka vilket han gjorde väldigt bra för att vara första gången! . Ne nu måste jag verkligen försöka sova!!


OS-invigningen!!

Sitter Just nu och kollar på os-invigningen, eller invigningen är väll iprincip klar det är bara alla länder som marscherar in. Väntar på att Sverige ska komma och det är nog ganska snart nu! Varför vet jag inte riktigt varför kg gör det egentligen?! Antar att jag känner mig skyldig till att göra det eftersom det är ridsportens alldeles egna Rolf-Göran Bengtsson som bär fanan och det är ju ganska stort i sig! Nu är de iallafall på s och hur många länder kan det finnas på s egentligen? Ska gå och lägg mig efter att sverige har kommit och imorgon blir det upp tidigt och rida Molle!


Feel the beat in side

Hmm konstigt... Det var meningen att det där inlägget skulle läggas upp igår kväll! Aja iallafall, mår inte mycket bättre idag... Huvudet dunkar och halsen svider (y)


If you fall asleep it wouldn't be the worst thing

Denna natt kommer suga... Varmt som i en bastu plus värk både i halsen och huvudet och en täppt näsa!! Bättre kan det knappast bli... . Det var det enda jag ville säga tror jag, behövde få klaga lite...


I wanna lay beside you


It so hard to say it.


Bilden har inget med texten att göra men trevlig ändå!!

Ligger just nu och tjockar i mig choklad som den tjockis jag är...
Inte gjort många knop idag, åkte till Hälleforsnäs och Lager 157 med bror min för att kolla på kläder, jag hittade inget tyvärr...
Sen åkte vi vidare till olika matbutiker för att köpa lax och jordgubbar.

På kvällningen blev det lite födelsedagsfirande för pappsen som fyllde primtal iår, haha!

Efter den här veckan blir det hårdträning!! Inget mer tjockand här inte, men känner att jag behöver det den här veckan!!

 

 


Haft en riktigt grym helg i Stockholm med fina vänner! Var på Grön Lund igår och hade toppen, åkte hem idag och har inte gjort så mycket mer idag.


Wierd!!!!!

Herregud...
Det är något allvarligt fel på mig?!
Något som är verkligen fel!!
Behöver psykisk hjälp!!!

Kiss me like you wanna be loved

Your heart's against my chest Lips pressed to my neck I've fallen for your eyes


Arn 2

Sitter just nu i soffan och kollar på film, en skön söndags kväll kan man säga!

Red Molle både igår och idag, igår orkade jag inte rida på banan så vi gav oss ut på en uteritt, bara han och jag! Så otroligt skönt!

Idag blev det hårdträning istället, han var svår idag... Han sprang mestadels framåt och lyssnade inte så mycket på när jag försökte sänka tempot, trött blev han iallafall det är ju alltid något! Finare häst får man ju ändå leta efter!!

Trött och svettig häst!


Guess I let you get the best of me!

Länge sen jag skrev här nu... Har varit hyfsat mycket med hästar, hundar och allt sådant.
 
Hade Mira och Favvis hela helgen, gick fint det.
Hade även hand om Camillas hund, Wilda från i söndags till i går. Gick riktigt bra det också. Haha när Camilla kom hem så hade hon med sig sin andra hund och när den hunden ville hälsa på mig var Wilda där och skulle vakta mig, söt liten vovve det!
Skulle även rida Capoo de fyra dagarna, gick bra det med!
 
Red Molle idag, han var sjukt stark och jag var helt slut efter passet, men annars gick han riktigt bra, lite seg tyvärr...
 
 Min jävla externa hårisk har gått sönder också... Suger hårt!
Tror inte att jag hade några bilder på den som jag inte har på datorn eftersom jag har haft dom lika länge, men ändp jävligt surt...
Alla filmer som jag har laddat ner har jag ju på den... Och det var ganska många filmer, vad ska jag nu kolla på? 
 
Tänkte sova för någon timme sen men som vanligt blev jag pigg så fort jag gick upp på mitt rum... CP!
 

Kiss me like you wanna be loved!

Händer inte mycket här inte, eller har gjort hyfsat mycket idag!
Gick upp och åkte ut och red på morgonen. Favvis fick vila idag så jag hade bara Mira att rida, hon kändes faktist riktigt fin! Hon blev lite sur ibland, antagligen för att hon tyckte att det var lite jobbigt. Men annars är jag nöjd med henne!
Åkte hem till Camilla för att hämta hunden och lite sånt, så nu har jag en liten Wilda här!
 
Imorgon ska jag först rida Favvis och Mira, sen ska jag försöka ta mig ut till Albro och rida där med!
 
Har tusen myggbett också... inte det skönaste... 

Mycket ridning!

Har verkligen haft fullt upp båda igår och idag!
Igår åkte jag först ut och red ut på Strumpan med Camilla och Silje. Åkte hem en stund och cyklade sen vidare till Hagby för att rida på Molle, träffade Kristin där, vi red ut en sväng och myste! Fixade klart allt där ute cyklade hem och käkade. Efter det var det bara att sätta sig på cykeln och cykla ut till det tredje stallet för dagen och rida två hästar till. Mira är en liten ponny och Favvis är en storhäst, Mira fick gå en sväng på banan. Gick inte alls bra faktist, inte särskilt medgörlig ponny. Favvis skrittade jag ut på i nästan en timma, väldigt skönt!
 
Idag har det varit nästan lika fullt upp, började dagen med att cykla ut till Molle, han fick jobba lite hårdare idag, försökte jobba med övergångar i galoppen, mer samlad galopp till arbetsgallopp m.m. Han blev faktist riktigt fin tillslut! Svettiga blev vi båda också!
Åkte hem, käkade och träffade farmor och sånt. Åkte till Favvis och Mira vid 5. Red Mira på banan, gick ungefär lika dålig som igår... Favvis skrittade jag ut på i 20 minuter sen blev det alldeles för mycket mygg, det som suger med sommaren. 
 
Imorgon ska jag rida Favvis och Mira igen, sen åka till Camilla för jag ska ta hand om Vilda och henns lägenhet när hon är borta i veckan. Fullt upp hela veckan ungefär! Härligt det!!
 
Blev ett långt och kanske inte så intressant inlägg men men... Ska ta och sova nu! 

Hon har bonus på kortet!

Ligger i bästaväns säng och kollar på när hon städar, känns bra!
Äntligen verkar det som om sommarvärmen har kommit! Hoppas den är här för att stanna!
Vad som händer idag är inte bestämmt men något roligt blir det säkert!!
 
Red Molle igår och han kändes faktist bra! I början var han väldig seg men efter ett tag blev det bättre och han gick fram riktigt bra! Han är allt fin den lilla hästen!
 
Blir mycket rida i helgen och nästa vecka, jag är lycklig!!
 
Nu ska jag återgå till att kolla på när Linda städar :D
Haha hittade gammla bilder på hennes dator...
Ha
Mitt härta!!!

RSS 2.0