Fortfarande ingen snö!

Hejhej!
Fick sluta tidigare idag, så jag slutade vid 12. Gick hem till Clara och käkade, mumsigt!

Igår var jag och brassa på New Moon, den var underbar. Så mycket bättre än Twilight. Varulvarna var helt perfekta =) Nu får jag se när jag ska se den nästa gång men det blir nog snart!
Har ganska mycket i skolan just nu, mycke prov innan jullovet.





Kamera: Nikon d5000 objektiv: Nikkor 55-200


091124

Idag är det 1 månad kvar till julafton!
Ska snart gå ner och borsta tänderna och ta mina ben och gå till skolan.
Det kommer antagligen inte bli något mer bloggande idag eftersom jag har stallet efter skolan.

 

 


091121

Det har varit helt underbart väder idag! Nästan vår, det var inga moln och sol. Hade stallet till typ kl 12, var ute och givk med en häst för han är halt så var det några hästar i hagen bredvid där vi gick men sen blev det en dunge som man måste gå runt för att komma tillbaka till stallet och då gnäggade en av hästarna i hagen och den jag givk med slet sig och sparkade mig över bröstkorgen som tu var sprang han hem och det var några där som tog in honom, så kan det gå när man håller på med hästar. Sen åkte syster, mamma och jag iväg till lager 157, jag köpte två par jeans!
Jag har inga bilde på denna dator så jag kan tyvärr inte lägga upp några. 

091117

Oops! Nu har jag inte bloggat på ett tag, men jag har haft ganska mycket i skolan och så har jag helt enkelt inte haft någon lust. Men så kan det bli ibland.
Det har varit tråkigaste vädret idag bara regnar och är grått och blir mörkt vid halv fem. Jag vill ha snö eller sommar. Men varför lägga energi på att tjura över vädret? Det är bara att se det från den posetiva sidan (om det nu har det), ibland är jag verkligen dålig på att se det från den sidan.
Ska nog gå och lägga mig snart, jag har varit seg hela dagen. Så god natt!


Katter!








Kamera: Nikon d5000  Fotograf: Jag

Jag klarade musik provet!
Fast imorgon har vi ett till prov, och jag tror inte det kommer gå lika bra.
Idag snöade det lite, men det övergick i regn sen, tråkigt! Men snart borde snön komma för att stanna, om den gör det här nere!

 


Hej svejs...

...i lingon skogen!
Åå vad trött jag är på skolan, det är så tråkigt. Det är läxa, prov, prov, läxa, läxa, uppsats, läxa...
Jag längtar till julen, det ska bli så skönt med jul och snö och bara ta det lungt.
Men nu ska jag sluta klaga!
Idag blev det iallafall stallet, så hände en sak som jag inte riktigt vet hur jag lyckades med. Jag brände en billys pan pizza i micron?! Hur lyckas man med det? Kan man ens bränna något i micron, den hade ju bara varit inne i typ 2 minuter, haha.

Hade med mig kameran till stallet och tog lite kort på hö, höhöhö! (ni ska skratta nu, för jag försökte vara rolig)

Kamera: Nikon d5000  Fotograf: Jag


Stallet

Idag blev det staller hela dagen! Så nu är jag riktigt trött.
Orkar inte skriva mer, så det blir en bild.

Kamera: Nikon d5000  Fotograf: Jag.
Min lilla älskling hoppas jag får honom på jullovet!


SNÖ!

Det har SNÖAT!! Det är helt underbart, inte för att det är särskilt mycket och det kommer inte ligga kvar länge men ändå det är snö!
Jag var skit glad när jag gick hem från konfirmationen men såklart när man kommer hem och ska kolla om det finns några biljetter kvar till new moon men då står det ju att det är 15års gräns!! Fan vad dåligt, man får inte ens gå med en som är äldre!! Vad är det för dåligt? Vi som är yngre kanske också vill titta på New Moon, men hade dom tänkt att vi ska vänta tills den kommer ut på dvd? Det kommer ju ta några månader så då kommer vi inte få se den förens nästa år! Åå vad irriterad jag blir.
Tack för att jag får skriva av mig, det behöved!
En bild kanske piggar upp.



Kamera: Nikon d5000  Fotograf: Jag


Vad tycker ni?


091102

Nu har jag laddat in alla bilderna på datorn, det var lättare än vad jag trodde. Hade en kort dag i skolan idag, en lektion och sen till ungdomsmottagningen med klassen, och så slutade vi. Skön start efter lovet.
Nu blir det tv!


Kamera: Nikon d5000    Fotograf: Jag

091101

Nu har det visst blivit ett litet uppehåll. Har bara inte haft någon lust att skriva.
Men nu ska ni få veta att det kom en väldigt underbar grej med posten i torsdags! Jo det var en NIKON d5000!! Jag hade ju beställt den men jag trode inte att den skulle komma så fort! Så snart blir det bilder, har inte laddat in dom på datorn än och då måste man antagligen instalera någon grej och det har jag inte orkat än.


RSS 2.0