31 oktober

Helgen spenderades hemma hos linda, med barn/halloween kalas!
Väldigt trevlig helg tycker jag, mycket skratt och sånt, härligt det! =D

Lovet börjar imorgon, kan det bli så mycket bättre? tror faktist inte det.
Hmm... vart kommer detta lov då spänderas? jo i stallet.. iallafall de flesta dagarna, sen måste man kanske göra något här hemma, så mamma och pappa har kommit på att vi ska byta köksbord och måla om stolarna, så det måste ju också göras. Vi har alltid haft en kökssoffa, ända sedan jag föddes och innan det! men nu ska dom ta bort den med!! det är hemskt!
Men ibland måste man låta en del saker gå vidare xD


Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining

ointressant inlägg IGEN

Sitter här i min ensamhet och väntar på att flickorna ska komma (tyckte det lät lite kul att skriva flickorna!)
Jag tycker att dom borde komma snart! men icke sa nicke, men nu vet jag att det är på väg iallafall.

Idag blev det upp vid 7 och åka ner till vilsta och jobba på hopptävling, inte så jätte roligt när det är mer än 200 starter... kom hem vid 5 halv 6. Imorgon blir det upp tidigt igen och åka ner till vilsta igen och jobba på tävling igen! Men imorgon var det nog bara typ 100 starter, skönt det!

Igår när jag kom hem från stallet satt pappa och tittade på MTV! (hur ofta gör han det igentluigen... inte ofta tror jag) Men då är det ett program med en konsert med TOKIO HOTEL! usch vad jag vill vara på konserten igen!
Har även kommit fram till att jag inte kan titta på filmer på kvällar, jag somnar bara! Det är ju faktist lite pinsamt! Jag är 15 åt och kan inte vara vaken till 12 en fredagskväll...! Hmm det kan nog vara något fel på mig, eller så är jag bara så otroligt trött!

Nu ska jag lyssna vidare på nickleback!

20 oktober

Fick idag reda på att min älskade katt Rambo, som har varit borta sen i början av sommaren, LEVER!
Han har visst varit några kvarter nedangör oss och "bott", men idag ringde han som Rambo har varit hoss och frågade om det var våran! Tur att han är ID-märkt =D Så imorgon ska pappa åka och hämta honom!!
Sen får vi se om han vill stanna kvar hos oss....

Pappa har även fixat våran stora dator så nu går det att sitta vid den oxå! =D
Imorgon är det elevensval och jag ska vara på vilsta, skönt det! =D

Nu måste jag gå och ducha!


KAMERA

NY KAMERA ÄR BESTÄLLD!!! yeeey =D
Jag är glad, men vet tyvärr inte när den skulle komma pga att den inte fanns i lager... men vi får hoppas att den kommer snabbt!

Har pluggat hela dagen nästan, har försöt skriva stödord till en bokreccion som jag kanske ska ha imorgon. Jag börjar väldigt tidigt med såndant, en sak som jag inte förstår tyvärr är hur jag ska komma ihåg allt om en bok på lite mer än 500 sidor och det händer något på nästan varje sida och alla de sakerna är viktiga annars förstår man inte boken... och man kan ju inte säga för mkt för då blir det ju inge kul för den som kanske vill läsa boken! och så är det typ 3 olika personer som det handlar om och har stora roller i boken, och jag har skrivit två sidor om den första ska jag sitta där och läsa typ 7 sidor, hmm skulle inte tro det va?! och om man inte säger allt det som är viktig så kommer ju ingen förstå något medans man berättar, som ni kanske förstår har jag ett väldigt stort dilemma här!
Har även skrivit rent deckar kapilttlet som ska vara klart snart, men namnet blev inte så bra. Passar inte alls ihop med det den handlar om... det går alltså inte så bra för mig.

Ett väldigt ointressant inlägg detta men ni behöver ju faktist inte läsa ( bara ni kommenterar ;) )


Världens finasteunderbaraste ponny!

Ponnyn är världens underbaraste ponny!
Tävlingen idag gick hur bra som helst, Vi flög över hindrena och det kändes hur bra som helst! =D Jag är överlycklig!

Man kan inget annat än älska den hästen!!

Ps: nu blev jag lite arg, bilderna på mig och den hästen låg på den andra datorn! kommer alltså aldrig få tillbaka dom :(



bild från i sommras


17 oktober

upp tidigt igår med och åka till ekeby och ha stallet fram tills två typ, hade sedan extra träning inför tävlingen idag! Hoppade Magic, gick hyfsat bra. Ska hoppa honom idag med =D
Sen blev det att åka till vilsta och hoppa Dollar, kunde ha gått bättre där med, men kul var det.

Borde igentligen gå och plugga nu en stund...
ha en bra dag!

13 oktober

uschuschuschuschuschuschuschUSCH! Vad mycket grejer jag borde plugga igentligen. Men i min hjärna finns det bara sovsovsovsov och ännu mera sov!
Har gått upp kl 6 tre dagar nu och två dagar till, ni ska bara veta hur hemskt det känns att sätta väckarklockan på 05.55!

Har prao den här veckan på Hagby, ett stall! Förvånande (eller inte). Red idag och ny gör min rtgg ont, tror det kan ha något samband det där, inte bra alls!
Imorgon blir det iallafall rida på vilsta igen!
Det blir verkligen fullt upp den här veckan:
Torsdag: Prao sen rida
Fredag: Prao sen stallet
Lördag: Stallet sen projektet
Söndag: Sova sen tävling

Sov gott iallafall!

8 oktober

Ibland undrar jag hur långsamt jag går igentligen, för idag tog det typ 40 minuter hem från skolan! Vilket brukar ta ungefär 20 minuter annars...! Men idag var jag riktigt trött, vilket ledde till en väldigt flummig Maya, inte så jätte bra.
I helgen blir det mkt saker som händer, imorgon åka till stan med mamma sen till stallet och ha barnkalas, och på söndag blir det först ner till vilsta och ha stallet där till 12 typ sen åka direkt till Ekeby och ha stallet där, gillas mkt!

Ska snart gå och hjälpa till med maten, lax med majonäs och potatis =D smskigt!


5 oktober

Sitter just nu och tittar på how i met you mother, skapligt bra program!
Har egentligen tyska prov på torsdag tror jag, så borde egentligen plugga nu, men det går ju inte så bra när bökerna är i skolan...

Har iallafall fixat praoplats till nästa vecka, duktigt av mig, men måste vara där vid sju varje morgon så det kommer bli lite jobbigt och kommer inte sluta förrens vid 4! Men kommer ju få vara i ett stall iallafall =D

Nu ska jag nog gå och äta något!

RSS 2.0