Schooo

Schooo!
I går funkade inte vårt internet så jag kunde inte plugga tyska glosor (och det var det enda jag hade tänkt att göra :O )
Idag fick jag hem min TWILIGHT dvd. Den släpps igentligen inte förrens imorgon men jag hade beställt den på ginza. Men jag får inte kolla på den förrens på torsdag :( För då ska jag kolla på den med Brassa då! =)
I dag var det en vanlig dag. Floursköljningen smakar skit!
Hinner inte skriva så mkt nu, ska packa min väska! Skriver mer imorgon.
Juste det, visste ni att en häst har lika stor hjärna som en mandarin xD hahaha fett med liten! Fast det slår inte strutsen xD

Tråkigt inlägg men jag kände att jag var tvungen!

HEEJ!
I dag har jag bara varit hemma. Jag satte upp våran hängmatta! (och somnade i den en stund). Alla andra är och tittar på fotboll. Hatar pollen! Det är så irriterande. Jag kan snyta sig och sen hinner man knappt gå därifrån förrens det börjar igen och så nyser jag hela tiden! Syster och jag kastade frisbee (stavas) det gick såå bra! Och i går grillade vi det var riktigt smaskens! Vi går bara tre dagar i skolan den här veckan det är skönt. Justde igår läste jag ut Ljudet av ditt hjärta (igen) så underbara böker. Men jag ska inte läsa Så länge vi båda andas förrens jag läst Twilight, New Moon och Eclipse (på engelska).
Någon som vet någon bra bok?

Tyst, utbrott och stan!

Tjo!
På tyskan i dag var det TYST! Det har aldrig hänt förut, det var ingen som pratade. Grattis till våran tyska grupp!
Sen hade vi SO och jag vann en penna! :-) Jag äger på nytidskryss! På hemkunskapen lagade vi köttbullar och potatis. Mumms! Efter det sprang vi till konsum bara för att köpa Klick (aftonbladet). För det är en tävling där man kan vinna en resa till Italien och få vara med i New Moon! Vi blir såklart överlyckliga för vi kan frågorna men så börjar jag läsa mer. Och gissa vad det står! Jo att man MÅSTE var 15 år för att få vara med i tävlingen! och att den som fick följa med var tvungen att vara över 18! Vi blev piss arga och slängte tidningarna i marken och började skrika. Och vi var precis vid vägen så undra vad alla som gick förbi oss trodde om oss xD
Men efter det åkte jag med min vänn till stan och gick runt, nu undrar ni säkert vad jag köpte! Jo det ska jag säga, INGENTING. När man har pengar och vill köpa något då hittar man inget. Det är konstigt. Men så kom mamma och syster hem efter att ha varit på stan dom oxå och dom hande köpt ganska mkt. Och jag åt den första mjukglassen för året! =D Bror kom hem idag efter att ha varit i Italien i en vecka! Snart har jag läst ut Ljudet av ditt hjärta (igen) så underbar bok!


Vanlig dag och läängtar!

Heej :-)
Nu har jag skrivit klart SOn. Skönt men fick kramp i hande xD
Har väll varit en helt vanlig dag! Våran lärare fick damp bara för att alla i klassen pratar så mkt så hon kommer slänga ut en så fort man säger en sak och maila föräldrarna!
På idrotten körde vi innebandy. Jag ÄGER på det! (noot) Den bollen är dum och gör illa mig :( Men jag överlever ;P
Har tyska tills i morgon men jag har inte tränat en enda gång. Jag orkar bara inte :-P

I morgon kommer tidningen ut! =D
Och den 30 juni 2010 har Eclipse premiär!
Och Breking Dawn har premiar i början av 2011!
LÄNGTAR!

Movies in minutes- Twilight

HAHAHAHAHAHA, den här är oxå fett med härlig! xD

Jacob Black! <3

Hahaha! Älskar den här videon! Fett med härlig xD

Gosa med katten och plugga.

Nu är det äntligen vår (eller har varit det ett tag). Om ungefär 7 veckor är det sommarlov! =) 
Jag borde egentligen plugga men jag orkar bara inte! Jag gosar med katten istället!
 









Brassa!

Om man vinner den där tävlingen i tidningen, då får man ju åka till italien. Men Jacob är ju inte med i italien :( men han borde ju vara där. Men vi får ju iallafall se Porchen då! xD <3

Min SKIVA!<3

I fredags fick jag min skiva!
TWILIGHT soundtrack<3

(bilden blev inte jätte bra det blänkte)


Något fel på datan igår...

Hej!
I går när jag skrev kunde jag inte ladda upp inlägget. Strange!
I går var jag iallafall hoss morfar och firade honom. Nästan hela släkten. Vi åt fisksoppa och massor med pajer, mumms=)
När jag kom hem behövde jag någon att prata med så då gick jag till Brassa och lämnade hennes skiva! Vi stog väll och pratade i ungefär en timme. När jag gick därifrån och det var mörkt kände jag mig inte rädd som jag brukar, det kändes som om det inte finns någonting att vara rädd för jag ville bara skrika och hoppa runt!
Och juste jag fick min skiva i fredags! Älskar den! (bild kommer sen)

I dag har jag nästan bara skrivit på SO uppsatsen som ska vara klar i morgon, och jag är fortfarande inte klar!

<3

HEJ

Hej!
Nu har jag fixat lite mer här på bloggen. Den är inte jätte vacker än men det kommer väl. Jag har i alla fall fattat lite mer av vad jag gör. Men när man går in och läser kommentarerna blir designen som förut, jag fattar inte hur jag får bort det?!

Skolan i dag då!
Var väll som vanligt. En del fick sovmorgon men inte jag eftersom jag har tyska! Brassa var på väg att få migrän och hon hade sina migrän tabletter hemma så då följde man henne hem. det var "teater" i skolan med en grupp som trodde dom var sveriges bästa folkmusik band men det är ju väldigt lyckat att spela på en skola. Jag tror inte det! Plus att han som var ljud tekniker tyckte våran jumpa sal var fin!
I morgon bär det av till lilla morfar på 88års kalas!
Skriver kanske i morgon kväll!

Hejdå!


Ful design!

Tjena! :-)
Nu har jag skaffat blogg!
Finare design kommer senare när jag har fixat lite mer!
Men ha tålamod.

Hejdå!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0