I'm not a perfect person!

Halvtråkig och lång dag idag.
Skolan var seg.. Hade tyska, inte roligt..
Red ut på Rookie, han skötte sig fint!!
Red Mira, varken hon eller var särskilt pigga på att rida ordentligt.. Så det blev lite skritt, trav och galopp. Sen stod det några hinder framme så jag blev lite sugen på att hoppa och tog typ tre språng över ett 30 cm hinder, ibland behöver det vara lite kravlöst!!


Failure

Even though I'm trying to make everything right.
I fail completely.
In everything.

 

 


Helgen!

Ännu en skol vecka har börjat, som tur var började den väldigt lugnt! 
Eller lungt började den kanske inte, hade idrott och jag har inte varit den som har tränat massor i sommar... Så det var riktigt jobbigt. Hade sen bara en lektion till och slutade sen! Så skönt!
Cyklade och red på Favvis vilket gick väldigt bra faktist! Lite motstridig i början men gav med sig mer och mer och i slutet travade vi på en stor volt med helt långa tyglar och hon sökte sig efter bettet! Duktig tjej!
 
I fredags red jag ut på Rookie, sen åkte jag ut till Albro och red ut på Strumpan med Silje och Saga. Mycket att prata om efter att inte ha träffats på ett bra tag! Somnade sjukt tidigt i soffan, kände att jag behövde det!
I lördags red jag ut på Capoo med Silje, väldigt tidigt!! Åkte hem och målade garaget, inte jätte mycket kvar nu!
I söndags jobbade jag på Ekeby hela dan, det var väldigt lugnt. Hann rida Phinemang på förmiddan vilket gick hyfsat bra! Red Assar efter kvartarna och det gick faktist bra det med! 
 
Det var min helg det! Inte alls social men så skön helg!!
 
Gammal bild på Phinemang.

Vill inte!!

Sitter just nu på bussen på väg till skola. Det kändes väldigt surt att behöva gå till bussen när alla andra satt och åt frukost plus att Tilda och Simon är hemma hos oss, skulle hellre vara hemma och mysa med dom :(


Långt och innehållslöst!

Länge sedan jag skrev här nu!
Men sen senast jag skrev så har skolan börjat igen och det är inte det roligaste.
Alla säger ju att det är bra att börja skolan igen för då blir det ordning på vardagarna och man kommer in i en rutin igen. För mig har det varit tvärtom, har kommit hem runt halv 10 sen vi började skolan...
I tisdags så började ju skolan för min del, vi gick bara till typ 10 eller 11. Vi gick till bilskolan efter vi slutat och anmälde oss till handledar utbildning, på eftermiddagen åkte vi fyra stycken från ungdomssektionerna till strömsholm för det var någon grej om ridsportens framtid som dom tyckte att vi skulle gå på. Kom inte hem förrens runt 10. I går var vi på arosfortet med skolan för dom ville inte ha kvar oss på skolan utan ville att ettorna skulle få vara lite själva. Efter det träffades vi några vänner på stan och fikade, tog bussen hem 21.09... Idag var det en väldigt ovärd dag! Åkte in till skolan ungefär kvart i tolv, var där i en timme, hälsade på alla ettor, sen skulle vi vänta typ 40 minuter innan det var dags för flottracet som inte kändes särskilt värt, så när vi var på väg ner till ån så gick frågade jag min lärare om jag fick ta bussen hem för den stod vid hållplatsen och det fick jag! Var inte hemma särskilt länge innan Märta kom och hämtade mig, vi åkte ut till en hästbutik och kollade på kläder, åkte till Vilsta, jag red ut på Rookite med Rickard. Red sedan lektion på Murphy. Gick inte alls bra... Eller första halvtimmen var jag ganska koncentrerad och det gick hyfsat, sen gick det utför... Kommentaren jag fick av Pia att jag gör för många hjälper samtidigt så hästen vet inte vad jag vill, mitt svar var då att jag vet inte ens själv vad jag vill... Det gör väll allt så mycket bättre, eller??
 
Nu ska jag sova!! Lång dag imorgon... Skirver kanske när jag är i skolan! 
 
En bild på världens bästa! Och så jag... Bilden cpar sig och ville inte vända på sig och jag är för trött för att hålla på..

Älskar bilden!

Så fin den lilla ponnyn!!

I wanna be drunk when I wake up!

I know I can't heal things with a hand shake
You know I can't change as I began saying
You cut me wide open like landscape
Open bottles of beer but never champagne
We'll applaud you with the sound that my hands make.


Sooooool

Här har vi det bra!!
Igår var det i bästa vädret men Linda och jag badade och det var riktigt skönt!
Idag är vädret underbart, solen skiner och himlen är blå! Vi ligger på stranden och solar och har det underbart!!


Öland!

Uppdaterar från Öland!
Åkte tåg i 5 timmar igår till kalmar, där mötte lindas mor och far oss och vi åkte över till öland :)
Vädret är inte toppen... Det blåser och är molnigt...
Förhoppningsvis blir det bättre imorgon :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1112654/images/2012/pic_502a9af19606ee67990007c0.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1112654/images/2012/pic_502a9af19606ee67990007c0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1112654/images/2012/pic_502a9be39606ee67890008a2.jpg" class="image">


Do you really wanna live forever?

Började egentligen skriva på det här inlägget igår, men så fick jag bråttom och hann inte skriva klart så det får bli idag istället!
 
Hade en riktigt grym dag i fredags!!
Började med att rida ut på Strumpan med Camilla och Silje, det är alltid lika trevligt!
Åkte vidare till Ekeby, red Phingemang en stund vilket gick riktigt bra med tanke på att jag inte har ridigt honom på väldigt länge och att han är under igångsättning. Efter det red jag på den fina vita ponnyn Fionn, gick inte alls bra i början, han sprang fort slängde med huvudet och lyssnade inte alls. Men när jag höll på att trava av så kom Linda och hjälpte till då blev han så grymt fin! Tycker verkligen om den ponnyn!!
På kvällen träffades våran gamla klass och hade det mysigt!
 
Igår så var det dags för hajk på Ekeby, först hoppade vi i hagen! Det var väldigt kul och jag red på Fionn. Han fattade inte riktigt det där med att man skulle bli het som dom andra ponnyerna men han var fin ändå!
Sen åkte vi hem till Pia och käkade hamburgare och satt och pratade hela kvällen! Det var väldigt trevligt det med!
Sov i tält inatt och det var väll inte det skönaste, det var fuktigt, kallt och hårt.
Hoppade i hagen idag med, han var lika duktig och vissa språng blev riktigt bra! Andra vet jag inte riktigt vad som hände...
 
Fina ponnyn! 
 
 

Turn up the music!!

Det här med att packa är inte riktigt min grej... Jag suger på det rättutsagt!!


daddy i’ve fallen for a monster

Händer mycket i mitt liv, men vet inte om så mycket är värt att nämna här. Det känns väldigt bra just nu iallafall!
 
Har ridit på vilsta hela veckan, har varit mysigt. Imorgon ska jag åka till ekeby, tänkte skriva att det var länge sedan jag var där men kom på att det var i fredags så det var ju inte alls länge hehe. På fredag ska jag träffa gamla klassen och det kommer bli väldigt trevligt! Har saknat dom mycket!! 
Lördag och söndag blir det hajk för min del, hoppas det slutar regna nu och så kan det börja på söndag eftermiddag igen för då blir jag mer än lycklig!! 
Och på måndag väntas det en 5 timmar lång tågfärd med världens bästa ner till kalmar och sen vidar till öland för att vara där sista veckan av sommarlovet. Det svider lite i hjärtat att skriva sista veckan av sommarlovet, men jag tror inte jag har insett att det är tillbaka till verkligeheten snart, ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna och det men verkligen inte skolan. Men jag har ju redan en sak att se fram emot, hihi!!
 
Vi har köpt en ny bil idag också, riktigt snygg faktist! En mörkgrå audi a3! Ser fint ut!
 
Helt sjukt onödigt vetande om jag ska vara ärlig men det är ingen som tvingar er att läsa!
Så puss och godnatt!

Lite halvt onödigt...

Har varit en lång dag på Vilsta idag, kan inte säga att vi har gjort så jätte mycket men vi var där länge iallafall!
Red ut på Faramir först och sen på Musse, båda skötte sig fint!
 
Igår red jag Molle och det var nog det bästa passet som vi har haft skulle jag vilja säga!
Jag brukar alltid undevika övergångar så gott det går när jag rider honom för när man saknar av stretar han bara upp huvudet och det känns som att rida på en älg... Inte roligaste känslan. Men igår tog jag tag i saken och sket i att huvudet var upp i början. Jag började med att göra övergångar från skritt till halt och halt till skritt samtidigt som jag jobbade lite sidvärts och på fyrkanten. Sen gick vi vidare till trav och då gjorde jag övergångar från trav direkt till halt och halt till trav och skritt till trav osv. samtidigt som jag jobbade både på fyrkanten och på volterna. Redan där kändes han bättre, han svarade tillbaka på hjälperna direkt och han kunde vara kvar i formen i övergångarna. Sen när vi började jobba i galoppen blev han riktigt fin, jag började med att fatta galopp på volten och lät honom sen galoppera några varv så han fick röra på hela kroppen, sen gick jag in på en volt och gjorde övergångar till trav, skritt och galopp till halt, han blev riktigt bra och övergångarna gjorde att han inte blev lika stark som han annars gärna blir!
Väldigt nöjd med detta pass!!
 
Imorgon ska jag först rida Favvis på förmiddagen och ska sen antagligen vidare till Vilsta och rida en eller två hästar, mysmys!!
 
Satt och kollade på männens 100m final på OS och insåg att Blake ser jävligt bra ut...
Nu är det dags att sova för min del! 
 

Åska, blixtar och regn!

Det går bra för mig!! Som vanligt...
Klockan är 7 och jag är pigg, det var meningen att jag skulle cykla till stallet idag! Men nu är det så att det åskar och blixtar väldigt mycket och jag vägrar att cykla!!
Problemet är bara att mamma och pappa redan har åkt till jobbet... förhoppningsvis kan Moa skjussa mig, annars vet jag inte vad jag gör...
 
Så bra startar denna morgon för mig!!
 

When you look me in the eyes

Hejhejhejhej!!
 
Ännu en dag är till ända och snart slår klockan tolv, jag är glad för jag får sova imorgon och det gör mig lycklig!
Annars har jag varit Ekeby och ridigt på runda ponnyer och skrubbat fågelskit, kan man ha det mycket bättre?
Åkte med Märta till Jönköping tur och retur igår, vilket äventyr alltså! 
Idag red jag Molle efter att jag varit på Ekeby, kände inte att jag hade orken att rida ett pass på honom så vi red ut samma runda som i söndags och idag gick det bättre att flytta undan för skänkeln för denna gång flyttade han faktist!
 
Imorgon blir det ännu en intressant dag då vi har fått jobb med ungdomssektionerna att dela ut flygblad på stan, så roligt har jag fått prevligiet att ha det både imorgon och på lördag, känner mig såå lyckligt lottad!!
 
 

RSS 2.0