The blood is still warm but her soul has been stolen


Phinemang!

Tävlingen idag då.
Jag red riktigt dåligt! Han var inte riktigt framme för skänkeln och lyssnade inte. Första galoppen blev sämst! Han drog upp huvudet i fattningen och det blev inte galopp direkt. Väl inne i volten drev jag nog inte tillräckligt för han bröt halvt av till trav två gånger. Ökningarna kändes bra när jag red men syntes knappt att jag ökade. Andra galoppen blev lite bättre men ökningen var lika dålig.
Slutade på 168 poäng och det blev en första plats bland 3 starter!
Han är ju ganska fin ändå lilla Phinemangen.

I know your pain is the same

Fan hatar när man varit inloggad på bloggen en stund och sen bestämmer sig för att skriva ett inlägg och man ska publicera det så kommer man tillbaka till blogg.se's startsida och inlägget man skrivit har bara försvunnit....
Har iallafall varit en bra dag!
Trots att jag började med att försova mig... Men mamma skjussade mig så jag kom ungefär i tid!
Startade dagen med idrott, antinge distanslöpning eller intervaller. Blev distanslöpning för mig, 5km. Sprang faktist hela tiden! Är lite små stolt över mig själv.
Sen var det nationellt svenska prov, kändes bra. Var hemma hyfsat tidigt också.
Ligger nu och kollar på hästannonser, hehe...
Hittade perfekta häste, blev lite förälskad sådär...
Så om någon har lust att hosta upp cirka 100 000 och ge till mig skulle jag bli mer än glad! Bara så ni vet (a)
Ska snart börja tagga ridning, ska först kolla på nått avsnitt av Scrubs!

Tisdag!

Har äntligen skickat in min uppsats om hur sverige och USA styrs! Tror inte att den blev så jätte bra.. men kanske kan komplettera den sen!
Hade nationella prov i svenska idag också, gick nog hyfsat!
Fick hoppa in och rida Magic också. Riktigt kul, var så länge sen jag red honom men han var duktig och hoppade fint! Finfina häst!
Ska åka ut till stallet imorgon innan skolan och fixa med Molle, måste komplettera matten efter skolan och så blir det nog lite annat plugg också...
Fina Magic för typ mer än ett år sen!

Jag tror att du tvivlar!

Måste verkligen skriva klart min uppsats idag... Ska vara klar med den imorgon och jag har knappt skrivit klart halva! Toppen Maya!
Men hur kan amerikanerna ha så jävla konstigt valsystem?! Fattar inget med elektorröster, kandidater och partikonvent?! Kan dom inte bara ha ett enkelt val där folket röstar på den som de vill ha som president? Skulle bli så mycket enklare för mig!
Aja slut tjatat om plugg nu! Red Molle igår, hade kunnat gått bättre och jag var smart nog att rida ute där det hade regnat reält dagarna innan... Men jag kände att det inte skulle gå så bra om jag red inne bland alla andra.. Pluset var ju att jag fick vara helt själv på banan. Men iallafall han var grymt stark, och jag kände att jag red riktigt dåligt... Man har väll såna dagar med tyvärr :( Nu ska han vaccineras på tisdag så han får vila några dagar. För min del blir det tävling på söndag! Redan grymt taggad!
Ska nu återgå till mitt otroliga försök till att förstå och förhoppningsvis fattar jag, annars skriver jag något som låter bra men som jag inte har någon aning om :D

Lördag

Usch vad duktig jag är!!
Har pluggat, sprungit och städat lite grann, borde behöva plugga mer men det hinner jag nog.
Sitter iallafall nu och kollar på världskuppen i dressyr, blir grymt taggad på att rida när man ser så duktiga ryttare och fina hästar!
Hade världens cp dröm inatt oxå!
Ska försöka plugga och kolla på ridningen samtidigt, får se hur det går...

Starships were meant to fly!

Sitter i min kära väns säng och kollar på med hon städar!
Känns bra att kolla när andra jobbar! Haha!
Det var allt för nu!
Peace out!

Inte jätte taggad

Jag suger på det här med att plugga... ska egentligen lämna in en uppsats imorgon men som tur var har vi fått lite mer tid! Annars hade jag varit riktigt körd! Har bara skrivit rubrikerna ungefär...
Har matte kompletering som jag ska göra på onsdag och det kan ju vara bra att plugga på det!
Och några kompleteringar... jag som intalar mig att vi knappt har något alls.
Det tragiska med att jag inte gör det är att jag inte gör något vettigare under tiden... Illa!!
Måste börja ta tag i mig själv nu! Det är ju trots allt bara 52 dagar kvar innan sommarlovet!!
Mycket som ska göras innan det!!
Börjar tagga sommarlov och saknar min underbara klass!

Whoa I got him where I want him now!

Har verkligen varit konstigt väder idag.. Ena stunden regnade det, sen var det soligt igen, sen började det regna på ett ställe men inte på andra sen så sken solen och det spöregnade?! Inte lätt att förstå...
Det var iallafall uppehåll nästan hela tiden när jag red!
Hur det gick att rida då, inte toppen bra... Red utan sporrar och han var inte så känslig utan, men vi kämpade på och när vi travade av så ökade han riktigt fint och var verkligen framme för skänkeln! Härligt! Så jag är ändå hyfsat nöjd, är ju trots allt bara andra gången jag rider honom.
Imorgon är det skolan som vanligt, efter det ska jag skriva en hel jävla uppsats... Aja får skylla mig själv som inte har gjort det tidigare...

Söndag

Jag är inte så jätte bra på det här med att uppdatera längre...
Ska rida på Molle idag, börjar bli lite små nervös... Ska åka ut dit själv och fixa allt! Förra gången var ju ägaren med men nu får vi se hur det går, hoppas att jag inte gör bort mig allt för mycket bara.
Vet inte riktigt hur jag ska komma hem heller :/ På något sätt går det nog...
Det var iallafall sjukt fint väder nyss, men nu regnar det... Hoppas det slutar snart! Jag hade ju tänkt att jag skulle rida i paddocken för det är mycket skönare än ridhuset! Men inte när det regnar.



You are the fire baby!

Mår cp!
Mådde bra igår typ hela dan, på eftermiddan/kvällen började det bli sämre. Fick ont i halsen och huvudet.
Hade svårt att somna igår och vaknade flera gånger inatt, imorse var det värre och huvudet dunkade ordentligt och jag hade knappt nån röst...
Har legat i soffan hela dan och sovit. Mår typ redan bättre... Helt cp!
Helt tomt i huset oxå...

Hästar, hästar och ännu mera hästar!

Aldeless för länge sen jag skrev nu...
Och inte kan jag skriva heller, skriver helt fel?!
Men iallafall i torsdags så hoppade vi på utebanan, roligt värre och Booster var pigg och det gick hyfsat iallafall. Red sen på kvällen på Booster igen, gick inte jätte bra då...
I fredags jobbade jag hela dagen, väldigt hektisk dag då jag åt lunch på en kvart och åkte till vilsta vid ett för att hoppa igen men denna gång på Junior, hade ingen bra känsla men Joanna tyckte det gick bra. Efter det var det direkt tillbaka till Ekeby för att mocka och fixa. Red på Fabian som gick hyfsat. Jobbade i går med. Var lugnare då och jag red Phinemang som inte gick så jätte bra, fick hjälp av Pia och på den kvarten blev jag helt slut... Förstår inte hur det kan vara så svårt?
Idag red jag på Molle, har aldrig ridit på honom tidigare och hans ägare sa att han var lite seg och svårriden. Bara för det var han väldigt pigg och det gick verkligen över förväntan, det var inte perfekt men vad kan man förvänta sig när det är första gången. Var helt slut efter det passet, mycket häst kan man säga att det var! Ska rida honom någon gång i veckan ska bli riktigt kul!
Det blev mycket häst i detta inlägg... Men det har typ bara varit hästar de senaste dagarna!
Ska krypa ner i min sköna säng och kolla på Pritty little liars nu!

RSS 2.0