Valborg

Valborg kommer att firas med mamma och syster, chips och Avatar! Inte särskilt mycket till fest men jag älskart!
Har varit "ledig" idag men då var jag tvungen att städa hela köket istället, efter att jag var klar åkte jag ner till stan och mötte mamma. Letade efter lite finare skor att ha när jag konfimeras men det är omöjligt för mig att hitta skor. Jag får nog gå med strumpor i kyrkan, det skulle nog se skapligt fint ut.

Imorgon bär det av till vingåker för att kolla på hopptävling jätte tidigt på morgonen. Hur ska jag orka det?


Helgen

Ja som vanligt har jag varit i stallet hela helgen! (nu får ni spela förvånde!)
Tävlade även i söndags, blåbärsdressyr Lätt C:1 på Mulle!
Det gick ju som det gick fick 159 poäng och kom sist av 5 starter, men jag ska komma igen på nästa tävling.
Nu måste jag ta tag i mitt liv och göra klart bildläxan.

100421

Ibland undrar jag faktist om jag ska ta och flytta till typ Miami eller något annat varmt ställe och slippa det här skit värdet! Lixom det är faxtist vår nu tycker jag och sen börjar det SNÖA! Då undrar man om det är något som är fel.
En väldigt härlig dag o övrigt, hade elevens val och jag har bytt så att jag fick vara i stallet istället för att pärla. Jag var till och med så duktig att jag cyklade till stallet. Fick sedan rida min lilla älsklig och det gick ju hyfsat, han sprang oftast bara frammåt men skritten och galoppen gick bra! Och när jag skulle cykla hem så regnade det och snöade, inte mys!
 
 Trevlig kväll!

Vår bilder!











Nu har det här inlägget tagit en väldigt lång stund att "göra", blogg var segt hela tiden och sen blev det fel bilder och sen försvann det bilder, konstigt konstigt!

100417

Sitter här med huvudvärk och rinnande näsa, jag har ju redan varit sjuk den här veckan hoppas verkligen inte jag blir det igen!
Var på läger med konfirmationen igår till idag och det är ju alltid kul förutom att sova på luft madrass.
Nu har jag inte så mycket mer att säga så jag går nog tillbaka till soffan.

100412

Efter att ha varit i stallet varje i en vecka känns det väldigt tråkigt att börja skolan igen, och den börjar ju bra, har NO prov på torsdag och jag måste få bra på det men jag får bara inte in det i huvudet någon som vet något bra sätt. Jag är öppen för förslag ;P Har engelska läxa tills imorgon och SO prov nästa vecka. Men humöret är på TOPP för vädret är fint och jag har spotify :D Det räcker med det för att göra min dag hyfsat bra. Nu måste jag gå tillbaka till att plugga.

Hey soul sister
I don't wanna miss
A single thing yo do
Tonight

Virrig kan man nog säga

Hejhej jag är bra på att updatera !
Men de första dagarna på detta påsklov (och resten oxå antar jag) kan sammanfattas med ett ord, för den delen skulle det inte vara konstigt att jag skrev fel ord där, men ordet är iallafall, trumvirvel, Stallet!
Är det så konstigt? jag tror inte det. Men idag palrade jag mig iallafall iväg till kyrkan så nu är det bara två gånger kvar på det hela.
Men det har inte varit min dag hela dagen, jag kan nog inte riktigt prata ett exempel är "Ronny du har hår på magen" då jag igentligen tänkte säga "Ronny du har gräs på magen" men då såg jag massa hår bland det grässtrået, och bara för att förtydliga en sak att Ronny är en katt.
Nu förstår ni kanske hur det står till i min hjärna och just nu skriver jag bara massa konstiga saker så jag borde nog sluta nu eller? Ja jag gör det.
Glad Påsk föresten ;P

RSS 2.0