Everything has changed

Lång dag som vanligt! Har varit hemskaste höstvädret, regnat verkligen hela dagen... Inte vidare mysigt när man jobbar i stall. Vart klara med stallet ganska fort på förmiddagen sen gick eftermiddan jättefort. Red ut på Strumpan i regnet. Det gick bra ända tills vi var nästan på stallbaken då en liten pojke skrämde henne så hon gjorde världens luftsprång efter varandra och jag hamnade på backen. Höll i mig i halsen på något sätt så hamnade på fötterna, tur det. Hade kunna gått mycket värre än vad det gjorde!! Red ut på Star också, det var mysigt. Vi både travade och gallopperade, så härligt! 
Var riktigt blöt efter de två uteritterna i regn.. Sen var det bara att hoppa upp på Garron och rida honom en stund. Traven gick inte så jättebra.. Men galoppen gick riktigt bra, han kändes jättelungn och gick i en fin form. 
Efter det var det inte så mycket kvar i stallet utan det var bara att mocka det sista, sopa och sen ta in dem. Fionn hade lyckats gjort illa sig på något sätt. Hade ett skrapsår längs hela nosryggen och hade ett jack precis under ögat ungefär... Den fina lilla ponnyn! Tror det blev bra tillslut!
Sen var det slut på den dagen! Kommer äntligen få sova imorgon!! Därför kommer jag vakna tidigt ändå...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0