fuck world!

http://www.youtube.com/watch?v=eVsCnk1b5qc&feature=share
Helt sjukt. Vuxna männiksor är sjuka! De blir arga på sina barn när de gör tvärt emot vad dom säger, men det är exakt det de vuxna gör! De säger åt oss att dela med oss, att inte slåss, att inte misshandla andra varelser och framför allt att respektera andra! Vad är det första dom går och gör? Jo dom är giriga, dom krigar, dom dödar så många djur av en art så den dör ut, så den försvinner, kommer aldrig mer komma tillbaka till jorden och leva här, på grund av vaddå?? för att nån rikjävel tycker att ett elefanthuvud på väggen och en tigermatta på sitt jävlagolv är mer värt än att få se dessa varelser leva! Vissa verkar anse att det är viktigare att vi stoppar i äcklig palmolja som skadar oss är viktigare än att djuren som lever i djungeln och som är anpassade till att leva ett liv i djungeln ska bli tvugna att flytta på sig och trycka ihop sig på en ännu mindre del som fortfrande är djungel!
Är det viktigare att köpa den där snygga väskan som kostar en förmögenhet bara för att det står ett märke på den och som du kommer att använda max 3 gånger som har tillverkats av en mamma med 5 barn i Afrika bara för att få ett riskorn till lön medans designern till väskan sitter och tjänar miljoner på att rita den?? Är det verkligen värt det då???
Det är sjukt! Det är sjukt hur en 12 åring kan förstå sig på världen bättre än en vuxen som anser sig själv vara påläst, allmänutbildad, han har säkert fått nån doktorsexamen också och gått på nån rik skola. För att lära sig vaddå? att på enklast sätt tjäna mest pengar, eller hur man tillverkar flest varor men förlora minst pengar! Hade det inte varit bättre om dom då lärde sig hur man kunde framställa varor som släppte ut minsta möjliga naturgifterna, eller om alla slog sina jävligt klocka huvud ihop kanske dom skulle kunna komma på hur man får en bil att gå helt miljövänligt, då kanske dom skulle inse att man inte behöver kriga, utan man kan finna en balans i världen. Men sen finns det ju dessa människor som har maktbehov och är så JÄVLA egenkära att dom bara ser sig själva och anser att dom är så jävla bra så dom ska ha det så jävla mycket bättre än alla andra!!! 
Så dom bara måste trycka ner andra tills deras uppsvälda egohuvuden är så långt upp så att deras pradaklädda fötter inte nuddar backen längre!!!
FUCK HUMAN!!
Med dessa ord säger jag GODNATT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0