SPÖKEN!

Härlig Julafton!
Gick upp vid 7 för att vara i stallet kl.8, mockade, tog in spån (som är lättare sagt än gjort när det är fruset) och sopat) Sen var det ju egentligen meningen att vi skulle rida ut men pga det kalla vädret så blev det lite seriös/oseriös ridning i ridhuset! Det var meningen att vi skulle spela lite fotboll men det var bara två hästar som vågade gå fram till bollen, så det blev inte så mkt av det.
Försökte även rida seriöst men hästen sprang mest iväg så det blev mest skritt och även det var svårt när det "spökade", på något underligt vis så knäppte det i högtalarna som vi har i ridhuset, precis som om skulle börja prata, och det var nog inget speciellt egemtligen men ni kan ju tänka er 7 tjejer i unga åldrar som skrämmer upp varandra! det blir inte så bra tillslut!

Fick en blixt i julklapp! underbart! Även ett par underbart sköna byxor, så bli inte förvånade om ni ser någon gå runt med "pyamasbyxor" på stan! Fick även mkt pengar av farmor! så det blir nog att köpa míg en ipod touch!
Imorgon blir det upp tidigt igen för att jobba i stallet! Blir även att rida på eftermiddagen! men på söndag blir det sovmorgon, och släkten kommer, kanske hinner ner på stan för lite rea shopping men får se!

Hoppas att alla har haft en bra Jul!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0